Showbiz

Mioara Roman suferă de Alzheimer!? Oana Roman, adevărul despre starea de sănătate a mamei sale

schedule 24 mar. 2023, 13:24

Mioara Roman suferă de Alzheimer!? Oana Roman, adevărul despre starea de sănătate a mamei sale
Sursa foto: YouTube Antena 1

În ultima vreme, a început să apară un zvon conform căruia Mioara Roman ar suferi de Alzheimer, iar Oana Roman a decis să dea câteva declarații în acest sens. Vedeta a zis adevărul despre starea mamei sale de sănătate, dar a vorbit și despre sora sa, cu care a intrat în conflict.

Oana Roman, adevărul despre sănătatatea mamei sale

Mioara Roman are probleme serioase de sănătate, motiv pentru care fiica sa, Oana Roman, a decis că ar fi mult mai bine pentru ea să fie internată într-un centru de îngrijire pentru bătrâni, pentru a fi sigură că primește toate îngrijirile de care are nevoie și că va fi supravegheată în permanență. Unii au judecat-o pentru alegerea pe care a făcut-o, alții au apreciat că s-a ocupat ca mama ei să fie bine, în timp ce alții au lăsat-o baltă.

Pe seama acestui subiect, s-a certat și cu sora ei, Catinca, pentru că se pare că aceasta a uitat să mai treacă pe la femeia care i-a dat viață, fapt care a nemulțumit-o pe fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei, care a început un întreg scandal cu sora sa. După toate cele întâmplate, fiica lui Petre Roman a preferat să își vadă de viața sa în continuare și să nu caute răspunsuri din partea Catincăi.

Legat de faptul că femeia care a adus-o pe lume ar suferi de Alzheimer, Oana Roman a ținut să precizeze faptul că este doar un zvon și nimic mai mult, că poate dovedi afirmațiile pe care le-a făcut cu acte și că preferă să se asigure că toate lucrurile îi merg așa cum și-a propus, că mama ei este bine, că își urmează tramentul și, mai ales, se asigură că îi este aproape oricând are nevoie, că o ascultă și că o face să nu se mai simtă singură.

„Diagnosticul (n.r Mioara Roman ar avea Alzheimer) care s-a vehiculat nu este real, asta pot dovedi cu acte. (...) Eu îmi văd de viața mea. Nu mă mai imedic demult de lucruri care nu au legătură cu mine până la urmă. (...) Nici nu mai caut explicații, adică pur și simplu am învățat că trebuie să mă bucur de ce am, eu cu mine”, a declarat Oana Roman, pentru Xtra Night Show.

La momentul actual, ea nu își dorește nimic decât ca mama ei să fie bine din toate punctele de vedere și să nu vadă și să audă lucruri rele.

„Eu nu cer explicații nimănui. Vreau doar ca mama să fie ok și să nu vadă și să audă lucruri. (...) Eu am înțeles că singurul lucru pe care putem să îl facem este să mergem în viață despovărați de niște lucruri pe care nu mai putem să le schimbăm”, a mai zis ea.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---