Showbiz

Anunț trist despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Oana Roman este devastată: „Din păcate, nu avem ce face”

schedule 20 sept. 2023, 10:43

Anunț trist despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Oana Roman este devastată: „Din păcate, nu avem ce face”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman a făcut un anunț trist despre starea de sănătate a mamei sale. Vedeta este devastată de durere, pentru că nu poate face nimic în acest sens.

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman

Mioara Roman se află de multă vreme internată într-un centru de îngrijire pentru persoane în vârstă, iar fiica sa face tot ceea ce îi stă în putință pentru ca femeia care a adus-o pe lume să nu ducă lipsă de nimic și pentru a primi toate îngrijirile de care are nevoie. Lună de lună, fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei scoate bani grei din buzunar pentru asta, dar nu regretă nimic fiind vorba de una dintre cele mai importante persoane din viața, iar cel mai mult o doare că nu poate face nimic pentru ca starea ei de sănătate să fie una mai bună.

O vizitează cât de des poate și încearcă să îi aducă mereu un zâmbet pe buze, stă de vorbă ce aceasta ore în șir și o doare să o vadă așa. Nu o simte prezentă în discuțiile lor și știe că ar putea să o piardă în orice moment, pentru că i-ar putea ceda trupul din cauza vârstei și a tuturor problemelor cu care se confruntă.

Recent, Oana Roman a mers din nou să își vadă mama, iar imediat după le-a vorbit fanilor ei de pe rețelele sociale despre starea în care se află femeia la momentul actual. Să își vadă părintele într-un azil și suferind este cel mai rău lucru care i s-ar fi putut întâmpla vreodată, iar din punct de vedere medical, lucrurile nu se vor îmbunătăți. Are parte de cele mai bune tratamente, dar asta nu înseamnă că este fericită stând în același loc și fără oamenii dragi alături, motiv pentru care vedeta spune că este o încercare grea din viața ei nevând nicio putere să schimbe ceva.

“Am fost la mama, am stat cu ea pe terasă, am băut o cafea. Cel mai greu lucru pe care mi-a fost dat să-l trăiesc realmente emoțional și uman în viața asta până acum este această neputință pe care o simt în raport cu situația ei, care nu se poate îmbunătăți cu nimic, medical vorbind. Asta e cel mai greu, dar asta e viața! Din păcate, nu avem ce face”, a transmis Oana Roman, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---