Showbiz

B.U.G. Mafia, anunț trist pentru fani. Caddy a suferit un infarct: „A fost internat în spital ieri”

schedule 26 oct. 2023, 08:41

B.U.G. Mafia, anunț trist pentru fani. Caddy a suferit un infarct: „A fost internat în spital ieri”
Sursa foto: YouTube Hip Hop Romania

B.U.G. Mafia a făcut un anunț trist pentru fani, pe rețelele sociale. Caddy a suferit un infarct și a fost internat în spital, unde va mai rămâne pentru câteva zile.

Caddy de la B.U.G. Mafia a suferit un infarct

Veste îngrozitoare pentru fanii trupei de hip-hop, B.U.G. Mafia. Caddu a fost internat în spital, după ce a suferit un infarct și după ce în ultima vreme avusese o stare generală ceva mai proastă. Medicii i-au spus că a suferit un infarct minor și că trebuie să rămână internat, pentru a avea parte de cele mai bune îngrijiri, dar și pentru a face anumite investigații suplimentare necesare în acest caz. Nu are voie spă depună efort și trebuie să evite aparițiile pe scenă, în ciuda faptului că perioada următoare se anunța a fi una plină de concerte.

„Caddillac a fost internat în spital ieri. După câteva zile în care a avut o stare generală mai proastă, aseară doctorii i-au spus că, practic, a suferit un infarct minor. Acum se simte mai bine, dar va rămâne în spital pentru o serie de investigații suplimentare. La solicitarea medicilor, în perioada imediat următoare va trebui să evite efortul prelungit, inclusiv aparițiile pe scenă”, este mesajul transmis de B.U.G. Mafia, pe social media.

Sursa foto (c): B.U.G. Mafia/Facebook

De asemenea, având în vedere problemele de sănătate cu care se confruntă, artistul nu va mai fi prezent pe scenă la următoarele concerte. În ciuda faptului că este un moment greu pentru fiecare membru al celebrei trupe de hip-hop, aceștia vor urca pe scenă în formulă restrânsă.

Următorul lor concert va fi in cadrul party-ului Heart Society de la BT Arena din Cluj, dar numai doi dintre ei îl vor putea susține. Aceștia sunt convinși că fanii lor îi vor înțelege și că se vor bucura de concert, deși nu sunt în formulă completă, cel mai important fiind acum pentru toată lumea ca el să își revină și să fie externat din spital cât mai repede cu putință.

„Îi anunțăm astfel pe fanii B.U.G Mafia ce vor fi prezenți la concertul din cadrul party-ului Heart Society de la BT Arena din Cluj că, având în vedere situația lui Caddillac, sâmbătă vom fi în fața voastră în formulă restrânsă, Uzzi și Tata Vlad. Vă mulțumim tuturor anticipat pentru gândurile bune, sprijin și înțelegere”, au mai transmis aceștia.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
0.00020
USD
USD: 4.6109 RON
0.00470
GBP
GBP: 5.7827 RON
-0.00080
HUF
HUF: 1.2877 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5443 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0812 RON
0.00800
Convertor valutar

Rezultat: ---