Showbiz

Cătălin Bordea și-a visat mama, la trei zile după ce a murit: „Uite așa se naște depresia”

schedule 03 feb. 2024, 09:41

Cătălin Bordea și-a visat mama, la trei zile după ce a murit: „Uite așa se naște depresia”
Sursa foto: YouTube Bordea Stand Up Comedy Official Channel

Cătălin Bordea și-a visat mama, la trei zile după ce a murit și le-a povestit fanilor din mediul online ce anume i-a zis femeia care l-a adus pe lume.

Cătălin Bordea și-a visat mama

Cătălin Bordea nu mai are liniște. După ce a trecut printr-un divorț dureros, acesta și-a pierdut și mama, în urmă cu câteva zile. Acesta nu a dat prea multe declarații despre cele întâmplate, la momentul acela, femeia fiind răpusă de o boală cruntă, dar după câteva zile a postat un Story în care a vorbit, inclusiv, despre faptul că a visat-o pe mama sa.

Comediantul le este recunoscător tuturor oamenilor care îi sunt alături și îl sprijină în aceste momente extrem de dificile pe care le trăiește și se bucură că deși este trist, are o meserie care îi face să zâmbească pe ceilalți. De asemenea, Cătălin Bordea le-a spus oamenilor care îl urmăresc care sunt cuvintele pe care mama lui i le-a adresat în vis, știind că ea este încă acolo pentru el, când are nevoie de o vorbă bună.

"Am sănătate, am o bunică cu multe sfaturi, am un frate de care sunt mândru, am prieteni care mă țin pe linia de plutire, am luciditate şi recunoșțință. Am o meserie care face lumea fericită și care mă apropie de oameni pe care nu îi cunosc ca și cum ne știm de o viată. Nu mai am o mamă, fizic, însă în sufletul meu e vie, e liniștitǎ, zâmbește și mă ține în brațe când am nevoie.
Ne pierdem timpul cu judecăți față de niște părinți care funcționau în altă realitate și pierdem prezentul. Și uite așa se naște depresia, copii mari, care speră la un trecut mai bun. Aseară am visat-o. Mi-a zis: "Copile, acuma nu mai depindem de telefon. Acum poți vorbi oricând cu mine, în gând, că te aud" Mama, care m-a făcut atât de tânără încât la un moment dat eu îmi făceam temele într-o cameră, ea în cealaltă.", a scris Cătălin Bordea, în mediul online.

Înainte cu câteva zile de trecerea în neființă a mamei sale, el postase un mesaj în care își anunța comunitatea de faptul că mama lui nu se simțea deloc bine, că a trecut printr-o perioadă extrem de grea, dar că nu își pierduse zâmbetul de pe buze.

„Eu cred din tot sufletul în puterea bunului gând, chiar dacă câteodată răutatea cotidianului mă năpădeşte și mă transformă, încerc din răsputeri să revin la lumina. Sunt oameni care mi-au spus și aproape m-au convins că optimismul meu este forțat și simulat însă azi viața mi-a dat încă un semn ca nu e așa, că e ereditar.
Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să “deranjeze” pe nimeni. Și această stare a ei a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută sa fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am râs din tot sufletul amândoi. Mi-a zis:”Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul și aia bună e că acum semănăm leit”, povestea el în mediul online, înainte de moartea mamei sale.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---