Showbiz

Fosta soție a lui Bordea și Spike sunt împreună. Artistul a fost cavaler de onoare la nunta lor: „Care este problema?”

schedule 06 sept. 2023, 11:54

Fosta soție a lui Bordea și Spike sunt împreună. Artistul a fost cavaler de onoare la nunta lor: „Care este problema?”
Sursa foto: YouTube Nelu Cortea Official

Un nou cuplu în lumea mondenă. Fosta soție a lui Cătălin Bordea și Spike sunt împreună, iar artistul a dat primele declarații, după ce a fost surprins sărutându-se cu noua lui iubită. Iată ce a zis!

Fosta soție a lui Bordea și Spike sunt împreună

Livia și Cătălin Bordea au trăit o poveste de dragoste frumoasă, iar în urmă cu patru ani au ajuns și în fața altarului. Nunta a fost una de vis, la care toată lumea s-a distrat și unde Spike a fost cavaler de onoare. Nimeni nu credea că vor ajunge să se separe, dar lucrurile nu au mai funcționat între ei încă de când el a acceptat să participe la America Express. Și-au mai dat o șansă, în speranța că distanța va fi cea care îi va uni, dar au realizat că tot ceea ce a fost stricat nu se mai poate repara, așa că au divorțat.

După toate acestea, fiecare a încercat să își vadă de viața lui. Comediantul pare fericit alături de noua lui parteneră de viață cu care a apărut recent la un eveniment monden. Acesta consideră că și-a găsit liniștea, dar nu a dat prea multe detalii despre femeia care a apărut în viața lui și pe care nu o mai ascunde de ochii lumii.

Cel mai mare șoc pentru fani nu a fost acesta, ci noua relație a fostei sale partenere de viață. Zilele trecute, ea a fost surprinsă sărutându-se în public cu Spike. Niciunul dintre ei nu a dat vreo declarație pânâ în momentul de față pe margina acestui subiect, iar în momentul în care cântărețul a fost ruagat să comenteze imaginile care au apărut cu el și cu Livia pe internet, a zis că sunt doar niște colegi care se mai sărută din când în când și nu vede care este problema.

Mai apoi, a transmis că nu îi interesează publicitatea și că nu au ce să mai zică în plus, pentru fani fiind clar că sunt împreună. Unii au zis despre Spike că și-ar fi trădat prietenul fiind acum iubitul fostei sale soții, după ce i-a fost cavaler de onoare la nuntă, în urmă cu mai bine de patru ani.

Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid”, a declarat Spike, pentru cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---