Showbiz

Speak și-a pierdut total respectul față de Spike. Ce i-a spus lui Cătălin Bordea: „Vorbește foarte urât de mine”

schedule 29 nov. 2023, 12:00

Speak și-a pierdut total respectul față de Spike. Ce i-a spus lui Cătălin Bordea: „Vorbește foarte urât de mine”
Sursa foto: YouTube SPEAK

Speak și-a pierdut total respectul față de Spike, după ce a aflat că artistul îl vorbește de rău. Ce mărturisiri i-a făcut lui Cătălin Bordea, chiar în podcast-ul pe care acesta îl moderează pe YouTube!

Speak și-a pierdut total respectul față de Spike

Speak a postat un nou episod al podcast-ului său de pe YouTube, unde l-a avut invitat pe nimeni altul decât Cătălin Bordea cu care a abordat mai multe subiecte sensibile. Aceștia au discutat despre ultima perioadă din viața fostului concurent de la America Express, despre divorțul prin care a trecut, dar și despre faptul că a fost înșelat de către Livia cu unul dintre cei mai buni prieteni, pe care îl considera ca pe fratele lui și pe care îl trata ca atare.

A fost un real șoc pentru el să vadă că Spike i-a furat soția și pe lângă asta, s-a mai și lăudat cu ceea ce a făcut, ca și cum ar fi fost un lucru de apreciat. Nu i-a venit să creadă că trece prin una ca asta, dar cu timpul s-a obișnuit cu ideea și a găsit puterea de a vorbi despre dezamăgirea pe care a avut-o.

Speak nu s-a putut abține și și-a spus și el oful. Partenerul de viață al Ștefaniei a recunoscut în fața comediantului, dar și în fața celor care i-au urmărit faptul că și-a pierdut total respectul față de Spike, din momentul în care a auzit că l-a vorbit de rău.

În plus, artistul că din moment ce pe el nu îl interesează, nu îl salută, nu îi vorbește, vrea ca lucrurile să rămână așa, nu să audă că atât el, cât și oamenii care se ocupă de el au numai cuvinte dure la adresa lui. La final, a precizat că i-a rostit numele, doar pentru că seamănă cu al lui și nimic mai mult.

”Eu cu omul nu am nimic. În același timp, nu am cum să îl respect. I-am respectat foarte mult muzica, mi-a plăcut foarte mult și îmi place ceea ce face el, muzical vorbind. Mai mult de atât, aud că vorbește foarte urât de mine și manageri de ai lui vorbesc urât de mine, eu neavând nicio treabă… E treaba ta, nu ne salutăm, nu ne urmărim, nu vreau să vorbim, pot accepta.
Dar daca cumva faci un rău voit… nu pot, nu vreau să am de a face, nu mă interesează. Ți-am pronunțat numele pentru că, cumva, seamănă cu al meu, atât”, a declarat Speak, în podcast.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.596 RON
0.01490
GBP
GBP: 5.8018 RON
-0.01910
HUF
HUF: 1.2891 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.0773 RON
0.00390
Convertor valutar

Rezultat: ---