Showbiz

Ce a găsit soția lui Nosfe în telefonul artistului: „Am găsit liste cum vrea să fie...”

schedule 22 mar. 2023, 12:00

Ce a găsit soția lui Nosfe în telefonul artistului: „Am găsit liste cum vrea să fie...”
Sursa foto: YouTube Speak

Moartea lui Nosfe a îndurerat o țară întreagă, dar nicio durere nu s-a comparat cu aceea pe care a simțit-o soția artistului, Mădălina Crețan. Aceștia au avut o căsnicie frumoasă și un copil împreună, iar plecarea lui în lumea celor drepți a fost una bruscă și care s-a întâmplat mult prea devreme. Având în vedere legătura lor puternică și povestea frumoasă pe care o au, ea și-a dorit ca nimeni să nu îl uite, așa că s-a asigurat alături de producătorul și membrul Satra Benz, Lu-K Beats că lucrul acesta nu se va întâmpla.

Ce se afla în telefonul lui Nosfe

De curând, Speak l-a invitat în cadrul podcast-ului pe care îl are pe YouTube pe nimeni altul decât Lu-K Beats. Acesta a făcut câteva declarații extrem de emoționante despre regretatul artist, dar și despre planurile pe care le au în ceea ce privește lansarea albumului pentru care Nosfe a muncit 20 de ani, dar și despre expoziție. De asemenea, el a povestit și ce a găsit împreună cu Mădălina Crețan în telefonul artistului. Pe lângă toate lucrurile pe care le știau, au mai găsit în telefonul lui câteva liste, cântărețul fiind foarte organizat de felul său.

Listele respective conțineau detalii semnificative despre lansare precum modul în care își dorea să arate, ce mâncare să se servească sau ce să se întâmple acolo. Își dorea să fie o expoziție, un muzeu cu lucruri făcute de el, mai ales că obișnuia să deseneze foarte mult, iar desenele lui Nosfe vor fi și ele incluse în expoziția respectivă, care va mai conține pe lângă toatea acestea, caietele lui cu versuri, dar și mai multe outfit-uri. Mai mult de atât, artistul a scris clar și care sunt colaborările pe care și le dorea, iar ei au făcut tot posibilul ca aceste lucruri să se întâmple.

”Pe lângă ce știam noi că își dorește, am mai găsit în telefonul lui cu Mădă niște liste. Era foarte organizat. Am găsit liste cum vrea să fie lansarea, ce mâncare să se pună la lansare, ce să se facă, vrea să fie o expoziție, vrea să fie un muzeu cu chestii făcute de el. El desena foarte mult. O să fie desene de la el, caiete cu versuri, outfit-urile lui, multe chestii personale. Scria și de ce colaborări își dorește”, a declarat LU-K Beats, în podcast-ul lui Speak.

De asemenea, soția regretatului artist alături de echipa lui au pregătit în perioada 24-26 martie, o expoziție de artă realizată în onoarea cântărețului, dar și a albumului pe care îl vor lansa zilele acestea, album pentru care Nosfe și-a dat viața și a muncit din greu. În cadrul expoziției, cei care vor fi prezenți vor putea admira 20 de ani de muzică, muncă și pasiune.

Vezi această postare pe Instagram
O postare distribuită de Mădălina Crețan (@sotiedeartist)
„În perioada 24-26 martie, @seekmusic.ro și @sotiedeartist vă invită să participați la o expoziție de artă creată în onoarea lui NOSFE și a noului album, UNDERDOG. Acest eveniment se va desfășura la Strata Galery (Strada Parângului, nr. 76), în intervalul orar 12:00-19:00.
Oglindind povestea albumului, expoziția rezumă 20 de ani de muzică, muncă și pasiune pe care te invităm să-i parcurgi! Intrarea este libera. Multă dragoste & see y’all there, Uncle Bless!”, este mesajul transmis de soția lui Nosfe, în mediul online.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---