Showbiz

Un celebru actor din Vlad urmează să devină tătic: „Viața ne-a rezervat cea mai hilară surpriză”

schedule 08 aug. 2023, 08:51

Un celebru actor din serialul „Vlad” de la PRO TV urmează să devină tătic. Deși mulți credeau că acesta nu își va schimba statutul prea curând, declarațiile sale dând de înțeles că preferă liberatea, carismaticul artist din noua generație a dat vestea cea mare, pe Instagram, anunțând chiar și sexul bebelușului. 

Actorul celebru din Vlad care va deveni tătic

George Piștereanu a devenit cunoscut după ce a făcut parte din mai multe proiecte de televiziune printre care serialul „Vlad” și reality-show-ul „Ferma vedetelor” de la PRO TV. După succesul pe care l-a avut în aceste proiecte televizate, actorul a ales să se axeze mai mult pe viața personală, așa că anul trecut s-a căsătorit cu Giorgiana Grassu, antrenor de fitness în Los Angeles. Hotărârea de a se pune la casa sa a fost urmată de o altă schimbare majoră: mutarea în America, acolo unde locuiește soția lui. 

Peste toate s-a adăugat cea mai frumoasă veste. În urmă cu puțin timp, George și Giorgiana au filmat un moment sensibil în care i-au anunțat pe cei dragi că vor avea un copil, anunțând și sexul acestuia. „E o fetiță!”, este notat în video. 

Actorul a fost dezamăgit de faptul că nu va deveni tată de băiat, fiind convins că de acum va putea organiza exercusii în natură tată-fiu, dar a spus că acum trebuie să se pregătească pentru petreceri de ceai și aventuri cu prințese. 

„Alertă de răsturnare de situație! Eram absolut convins că va fi băiat, deja îmi imaginam excursii de camping tată-fiu și tot felul de activități sportive. Dar ghicește ce? Viața ne-a rezervat cea mai hilară surpriză!
Suntem foarte încântați să vă anunțăm că urmează să avem o fetiță! Deci trebuie să fiu gata pentru petreceri de ceai și aventuri cu prințese”, le-a spus George Piștereanu internauților după ce au filmat momentul în care din cutie ieșea o inimioară de culoare roz. 

Cine este soția lui George Piștereanu 

Actorul din „Vlad” se află în America de o lungă perioadă de timp. Publicul presupunea că și-a luat o vacanță cu termen nedeterminat. Pe 11 aprilie, s-a aflat că actorul s-a căsătorit cu Gigi Grassu, antrenoare de fitness, pe care George Piștereanu a ținut-o departe de ochii urmăritorilor lui. 

Despre soția lui se știe că are 40 de ani, este antrenor de fitness în America și are peste 100.000 de urmăritori pe Instagram, acolo unde postează zilnic diferite antrenamente.

Nunta lor a avut loc în mare secret, în Las Vegas. Actorul a distribuit o poză pe Instagram în care apare în costumul de mire, iar ea e mireasă, are și un buchet de flori.

„De când mă știu am căutat energia pozitivă și bunăstarea spirituală ca un jucător de poker marele pot pentru că doar așa poți ajunge la echilibrul de care vorbea Socrate (fotbalist grec la Arsenal). Uniunea cu Giorgiana Grassu este un pas important pe care l-am făcut în drumul meu către fericirea absolută. A fost foarte greu, dar ne-am găsit. Acum nu mai rămâne decât să inundăm totul în jur cu fericirea noastră”, a transmis actorul după căsătorie.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---