Showbiz

Karmen, copilărie marcată de lipsa tatălui său: „Câteodată mi-aș fi dorit să fie lângă mine”

schedule 24 apr. 2023, 11:56

Karmen, copilărie marcată de lipsa tatălui său: „Câteodată mi-aș fi dorit să fie lângă mine”
Sursa foto: Instagram Karmen

Karmen a vorbit despre felul în care a simțit lipsa tatălui ei în viața sa, pe vremea când era doar un copil. Au fost multe momente în care și-ar fi dorit să îl aibă aproape, doar că nu s-a putut una ca asta.

Karmen despre lipsa tatălui ei din viața sa

Karmen Simionescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, iar de curând și-a început cariera în actorie, având un rol extrem de important în serialul Clanul. Este o onoare pentru ea să facă parte dintr-un asemenea proiect și chiar dacă pare că drumul ei spre succes nu a fost unul atât de greu precum al altora, pentru că avea deja un părinte celebru, lucrurile nu au stat deloc așa, pentru că tocmai acest lucru a afectat-o.

Fiica lui Adrian Minune a zis că a simți lipsa este puțin spus, pentru că practic s-a născut cu lipsa lui. Nu a știut niciodată cum este să ai un tată prezent în totalitate în viața ei și avea momente, precum ziua ei de naștere, o serbare sau pur și simplu un eveniment important, în care spăera ca el să îi fie alături și nu se întâmpla de fiecare dată. Copil fiind, nu înțelegea, dar odată ce a crescut a înțeles că erau niște sacrificii pe care acesta le făcea pentru familia lui și că nici pentur el nu a fost atât de simplu.

„A simți lipsa e puțin prea mult spus, pentru că m-am născut cu lipsa lui. Nu a fost o schimbare care să se întâmple la un moment dat, nu am fost obișnuită altfel, deci nu știu cum este să ai un tată prezent 100%. Da, câteodată mi-aș fi dorit să fie lângă mine la fiecare zi a mea, la fiecare serbare, la fiecare eveniment important din copilăria mea. Când nu a fost, atunci da, i-am simțit lipsa.”, a declarat Karmen Simionescu, pentru viva.ro.

În urmă cu un an, Adrian Minune a declarat faptul că se va lăsa de muzică, pentru că la vârsta lui își dorește liniște și mai mult timp de petrecut cu familia sa. Despre afirmațiile cântărețului de manele, Karmen Simionescu a ținut să precizeze că așa sunt artiștii fac anumite afirmații, iar la scurt timp după aceea se răzgândesc și așa a fost și în cazul lui. După cum a spus chiar ea, părintele sau ca oricare alt artist, a făcut un anunț într-un moment spontan și nu este nimic greșit în asta.

„Noi, artiștii, așa suntem: suflete neliniștite. Azi decidem ceva, mâine altceva, poimâine apare o piesă și crezi că o lansezi, răspoimâine crezi că te lași de muzică. Trecem de la o stare la alta foarte repede și cred că a fost un anunț făcut într-un moment spontan.”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---