Showbiz

Adrian Minune are probleme de sănătate. Karmen, despre starea în care se află tatăl ei: „Avea și el nevoie de o pauză”

schedule 22 apr. 2023, 11:18

Adrian Minune are probleme de sănătate. Karmen, despre starea în care se află tatăl ei: „Avea și el nevoie de o pauză”
Sursa foto: YouTube Playtech Stiri

Adrian Minune are serioase probleme de sănătate. Având în vedere că înainte de Paște a ajuns pe mâinile medicilor, oamenii au vrut să afle mai multe detalii despre starea sa, iar Karmen a vorbit despre acest subiect. Iată ce a povestit!

Karmen despre starea lui Adrian Minune

Cu doar câteva zile înainte de Paște, Adrian Minune a fost internat în spital, din pricina unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat. Atât cei dragi, cât și cei care îi ascultă muzica și-au făcut griji pentru el, iar pentru Karmen, fiica sa, a fost prima dată când și-a văzut tatăl internat. Manelistul nu a avut probleme de genul acesta până acum, iar artista a zis că să ajungi la 50 de ani și să nu te internezi, crede că este ceva dubios, glumind în mod clar.

Mai mult de atât, Karmen este recunoscătoare că nu a fost nimic grav, ci doar o problemă de sănătate obișnuită, peste care a trecut foarte ușor, motiv pentru care a și trecut destul de repede peste ea. Crede că Adrian Minune avea, într-o oarecare măsură, nevoie de o pauză, pentru că nu ajută deloc faptul că a muncit toată viața fără să își ia vreodată o pauză mai mare. Mai apoi, după externare, a plecat într-o vacanță cu soția lui și băiatul lor.

„Pentru prima dată în toată istoria vieții mele l-am văzut pe tata internat. Deci eu nu l-am văzut niciodată pe tata internat. Să ajungi la aproape 50 de ani și să nu fii internat niciodată e dubios. Era momentul cumva, dar slavă Domnului, nu a fost nimic grav. A fost o mică problemă de sănătate peste care a trecut foarte ușor, a stat la spital câteva zile. Cred că avea și el nevoie de o pauză. Să muncești o viață întreagă și să nu iei pauză niciodată chiar e dubios. După ce a ieșit din spital a și plecat într-o minivacanță cu mama și cu fratele meu. Acum este gata, cu forțe proaspete, pentru vară, când începe nebunia.”, a declarat Karmen, pentru cancan.ro.

În același interviu, fiica lui Adrian Minune a dat câteva declarații interesante despre ea și despre partenerul ei de viață, dar și despre ieșirile în oraș. Actrița din Clanul a declarat că în momentele în care ies, ea se aranjează ca și cum ar merge la o nuntă, nu la restaurant cu tatăl fiicei sale.

„Da, ieșim. Ceea ce este foarte important pentru noi este să petrecem foarte mult timp împreună, pentru că nu mai suntem un cuplu, ci suntem o familie. Și timpul cel mai prețios este cel petrecut cu ei doi, cu fetița și cu soțul. Serile în oraș, sincer, nu le mai prefer atât de mult pentru că în timpul săptămânii trebuie să-mi pregătesc copilul pentru grădiniță. Mami are filmări, studio și alte activități de muncă, și serile de ieșit în oraș sunt puțin mai rare. Când ieșim în oraș chiar mă aranjez, zici că mă duc la nuntă.”, a mai zis Karmen.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---