Showbiz

Adrian Minune a primit o nouă șansă la viață. Manelistul s-a operat în Turcia: „Era să dau colțul pe bune”

schedule 05 mai 2023, 11:17

Adrian Minune a primit o nouă șansă la viață. Manelistul s-a operat în Turcia: „Era să dau colțul pe bune”
Sursa foto: YouTube Emisiuni Prima TV

Adrian Minune consideră că a primit o nouă șansă la viață, după ce în urmă cu șase luni și-a văzut moartea cu ochii. Artistul a suferit o intervenție chirurgicală complicată, de pe urma căreia credea că nu mai scapă, iar recent a dat o serie de declarații despre acest moment greu din viața sa.

Adrian Minune, pe punctul de a-și pierde viața

Adrian Minune a avut parte de una dintre cele mai grele încercări din viața sa, în urmă cu șase luni, când a ajuns pe mâna medicilor din Turcia, unde a suferit o intervenție chirurgicală destul de complicată de pe urma căreia credea că nu va scăpa cu viață, dar a primit o a doua șansă și crede că lucrul acesta s-a întâmplat doar cu ajutorul lui Dumnezeu, pe care l-a simțit aproape în tot acest timp.

De asemenea, a zis că a mai avut câteva probleme legate de sănătate și recent, doar că a preferat să nu își amintească de acele momente din viața sa și nici nu a dat prea multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat, fiind un moment mult prea greu de îndurat atât pentru el, cât și pentru familia sa. Cel mai important pentru el este faptul că acum este în afara oricărui pericol, că poate susține concerte și poate fi alături de familia lui pe care o iubește nespus.

„Mai mult decât Dumnezeu nu se poate altceva. Ne-a ajutat în cele mai multe clipe, în cele mai grele clipe! Și eu, cât de curând, acum o lună și vreo 2 zile, o lună și o săptămână, am avut o problemă dar nu aș vrea să vorbesc pentru că eu am fost în Turcia și am făcut o intervenție și mi-a dăunat mai târziu, peste 6 luni de zile, chiar am fost și la televizor…și nu vreau să vorbesc de nimeni, deloc.  A fost ok, mi-am revenit, era să dau colțul pe bune dar sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. După ce am ieșit din spital am fost în Marbella, ne-am simțit bine, vacanță, frumos! Ieri am fost la pește, a fost și Sofi (n.r.: nepoata, fiica lui Karmen), a prins doi pești…”, a declarat Adrian Minune, în emisiunea moderată de Cristi Brancu.

Adrian Minune a renăscut și a renunțat la viciile sale pentru sănătatea sa și nici nu mai pierde nopțile în felul în care o făcea înainte. Această întâmplare nefericită din viața l-a făcut să realizeze faptul că sănătatea este pe primul loc și vrea să pună un mai mare accent pe acest lucru, deoarece nu vrea să se repete coșmarul prin care a trecut.

„De o lună și ceva Dumnezeu mi-a dat o nouă viață. M-am reinventat, am renăscut! Am terminat cu alte vicii, adică cu băutura, cu șprițurile, să stau până mai târziu. Stau lângă copiii mei mult mai mult. Mă trezesc la 7 dimineața, chiar dacă vin la 5. Eu până la ora 12 am făcut foarte multe chestii care pentru mine până acum au fost niște gusturi negustate! Niște specialități pe care eu încă nu am pus mâna pe ele. Acum le gust și îmi place.
Când mă uit pe geam și văd că nu e lumină parcă îmi pare rău. Când s-a crăpat de zi, eu deja am făcut duș. M-am tras la față, sunt frumos, am scos piese noi. Am o poftă de viață încât nici nu îți închipui!”, a mai povestit cântărețul de manele.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---