Showbiz

Adriana Simionescu a ales numele pentru fiica sa. Adrian Minune este în culmea fericirii: „Le mulțumesc tuturor”

schedule 24 feb. 2023, 07:35

Adriana Simionescu a ales numele pentru fiica sa. Adrian Minune este în culmea fericirii: „Le mulțumesc tuturor”
Sursa foto: Instagram Adriana Simionescu

Adriana Simionescu se pregătește pentru una dintre cele mai importante zile din viața sa și anume cea în care va deveni mamă. Fiica lui Adrian Minune este extrem de emoționată, are anumite frici, dar și parte de ajutor din partea celor dragi, așa că se va descurca de minune.

Cum se va numi fiica Adrianei Simionescu

Adriana Simionescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul ei de viață, iar de când au aflat că vor deveni părinți, cei doi sunt și mai apropiați. Deși mulți au criticat-o pe fiica lui Adrian Minune pentru faptul că s-a grăbit să rămână însărcinată, ei nu i-a păsat prea mult de gurile rele, ci a continuat să se bucure de minunea care i se întâmplă. O vreme nu a dat prea multe declarații în acest sens, pentru că i-a luat ceva timp să se acomodeze cu ideea că va da naștere unui copil.

Cel mai important este pentru ea faptul că toți cei dragi ei îi sunt aproape, iar că sora sa îi este alături la orice pas, o ajută cu toate sfaturile de care are nevoie și îi este profund recunoscătoare pentru lucrul acesta. Karmen a devenit și ea mamă, în urmă cu câțiva ani, ceea ce înseamnă că are o oarecare experiență și vrea să își ajute sora să treacă peste clipele dificile și să ia ceea ce este mai frumos din această experiență.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost lângă noi! Îți mulțumesc din suflet, Karmen, pentru tot!”, a zis Adriana Simionescu, pe social media.

Zilele trecute, Adriana Simionescu a anunțat că va aduce pe lume o fetiță, iar Adrian Minune a fost în culmea fericirii, când a auzit că va mai avea încă o nepoată. Ei bine, de curând, sora acriței din Clanul a zis lumii întregi și care este numele pe care l-a ales pentru cea mică. Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că nepoata manelistului se va numi Noe Zenayda, iar viitorii părinți au dat chiar și o petrecere pentru a sărbători așa cum se cuvine venirea pe lume a primului lor copil.

„Cred ca aceasta poza exprima cel mai bine ceea ce simt legat de sarcina mea ! Ce simt legat de tine, Noa Zenayda mea 💕”, a scris vedeta, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---