Showbiz

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, nuntă în Ucraina: "Ce-a unit Dumnezeu omul să nu despartă”

schedule 24 apr. 2023, 12:48

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, nuntă în Ucraina: "Ce-a unit Dumnezeu omul să nu despartă”
Sursa foto: Instagram Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit în mare secret, dar nu la noi în țară, ci în Ucraina, iar toți fanii lor au aflat că și-au unit destinele de pe rețelele sociale, unde ea a postat o imagine de la marele eveniment alături de câteva rânduri.

Adriana Bahmuțeanu, despre nunta cu George Restivan

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au parte de o poveste de iubire unică, despre care ea a vorbit de nenumărate ori și tocmai de aceea, nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată ca aceștia să facă nunta în mare secret și nu în România. Vestea că și-au unit destinele într-o biserică din Ucraina, în plin război, a uimit pe toată lumea, iar mulți au crezut că este doar o glumă, până să vadă imaginile.

Cea care a dat vestea legată de nuntă a fost chiar Adriana Bahmuțeanu care a postat o imagine din ziua cea mare, dar nu fără a dat câteva detalii semnificative. Ambii sunt fericiți că și-au îndeplinit visul de a se cununa religios la o mănăstire istorică, unde să fie doar ei și Dumnezeu și unde au primit binecuvântarea divină. Cei doi soți au ales să se cunune religios la Mănăstirea Banceni din Ținutul Hertei, Bucovina de Nord.

„Ce-a unit Dumnezeu omul sa nu desparta!!!! Suntem fericiti si bucuroși ca ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorica, acolo unde sa fim doar noi și Dumnezeu si sa primim binecuvantarea divina pentru casatoria noastra!!! Am ales Mănăstirea Banceni din Ținutul Hertei, Bucovina de Nord, pamant romanesc, acolo unde ,în ciuda prigoanei asupra preoților si a credincioșilor, divinul, ortodoxia romaneasca și credinta sunt vii în sufletele oamenilor!!!!
Ne dorim ca tradiția sa mearga mai departe și sa nu fim ultimul cuplu cununat în limba română, fiindcă oficierea slujbelor religioase în românește este amenințată cu distrugerea în Ucraina.
Din motive geopolitice ,în curând preoților ortodocși nu li se va mai permite sa susțină slujbele în limba română ci doar în ucraineana 🥺 acesta fiind motivul pentru care preoții, călugării și fetele bisericești au fost persecutați și amenințați în ultima perioada!
Sa speram ca le vine mintea la cap conducătorilor lumii și ca Biserica Ortodoxa Romana nu-i va lasa de izbeliște pe credincioșii romani din Bucovina istorica si-i va lua sub oblăduirea ei!!!!”,
a scris Adriana Bahmuțeanu, pe Instagram.

De asemenea, ea a declarat că oficierea slujbelor religioase în românește este amenințată cu distrugerea în Ucraina, tocmai de aceea speră să nu fie ei ultimul cuplu cununat în limna română, dar a dezvoltat puțin subiectul pentru cei interesați de ceea ce se petrece în momentul de față în acea zonă a țării. Mai apoi, a ținut să le mulțumească nașilor lor, dar și prietenilor din țară care așteaptă cu nerăbdare o petrecere de zile mari, pe care nu au reușit să o organizeze până acum, urmând să îi mulțumească teologului Valentin Guia, părintele lor spiritual.


„La fel, vrem sa le mulțumim prietenilor noștri din toată tara, cei care așteaptă o nunta mare și cu fast, pe care nu am reușit pana acum sa o organizam asa cum se cuvine, capitol la care lucram în continuare dar n-au întrat zilele în sac!!!
Am dorit în primul rand ca Dumnezeu sa binecuvânteze legatura noastră și sa nu trăim ca păgânii, în pacat!
De petreceri și cumetrii avem toată viata timp sa ne ocupam!
Le mulțumim nanasilor noștri de isprava, bucovinenii Mitruca și Liliana Gramada, care ne-au însoțit pe acest drum plin de peripeții intr-un spațiu de razboi, despre care vom povesti cu alta ocazie!
Nu în ultimul rand, ii mulțumim teologului Valentin Guia, parintele nostru spiritual, cel care cu sufletul a fost aproape de noi pe tot parcursul acestui drum! Va mulțumim și vouă pentru sustinere si pentru mesajele frumoase pe care le-am primit! Sa păstrați România în suflet oriunde v-ati afla!!!”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---