Showbiz

Adriana Bahmuțeanu face legea în casă. Ce reguli i-a impus lui George Restivan: „Să nu manipuleze, să își asume greșelile”

schedule 04 mai 2023, 12:56

Adriana Bahmuțeanu face legea în casă. Ce reguli i-a impus lui George Restivan: „Să nu manipuleze, să își asume greșelile”
Sursa foto: Instagram Adriana Bahmuteanu

Adriana Bahmuțeau face legea în casă și a dorit ca toată lumea să știe lucrul acesta. Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, a enumerat câteva reguli pe care soțul ei trebuie să le respecte, după ce și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Iată ce ce i-a zis lui George Restivan!

Adriana Bahmuțeanu, reguli pentru soțul ei

Au trecut doar câteva zile de când Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Cei doi și-au dorit enorm ca marele eveniment să aibă loc peste graniță, motiv pentru care au avut ceva probleme la plecarea din țară și au întârziat la ceremonie undeva în jur de două ore. Cel mai important a fost pentru cei doi soți faptul că până la urmă lucrurile au mers așa cum și-au dorit și chiar au recunoscut că pregătesc o petrecere de nuntă pentru toți prietenii lor din țară care așteaptă cu nerăbdare să se distreze alături de ei.

Ei bine, recent, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre regulile pe care partenerul ei de viață trebuie să le respecte în casa lor. În primul rând, George Restivan nu ar trebui să fie fie gelos și nici să îi critice pe cei din jur, dar nici să nu abuzeze de oameni din niciun punct de vedere.

”Să nu aibă comportamente gen gelozie, să nu critice, să nu abuzeze fizic, economic, emoțional partenerul, să nu manipuleze, să își asume greșelile, să nu intre în competiție cu partenerul, să nu bârfească, să nu facă echipă cu prietenii împotriva partenerului, să țină cont de părerea acestuia, să aibă o igienă adecvată și să păstreze casa în curățenie, să respecte NU-ul celuilalt, să nu permită familiei extinse-rudelor să intervină în familie, să stabilească, împreună cu mine, obiectivele familiei, să nu creeze conflicte, mai ales în fața copiilor”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, conform cancan.ro.

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că soțul ei trebuie să își asume greșelile pe care le face, să nu intre niciodată în competiție cu ea, să nu facă echipă cu prietenii lui împotriva sa și nici să nu o bârfească, pentru că i-ar răni inima, dacă ar ajunge acolo. Tot ea a zis și că trebuie să fie empatic, să îi dăruiască multă iubire, să nu fie violent, dar să știe să ia și singuri decizii în ceea ce îl privește și, în același timp, să nu uite să se pună pe el pe primul loc de fiecare dată.

”Să comunice asertiv, să i se recunoască granițele, să primească și să dăruiască iubire, să fie empatic, să nu permită abuzuri și violență, să se încurajeze pe sine și restul familiei, să ia singur hotărâri în ceea ce îl privește, să refuze partidele de amor dacă nu vrea, să se pună pe primul loc în viața sa, să primească și să dăruiască iubire, să își asume greșelile și consecințele, să fie fidel, să își spună nevoile și dorințele”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---