Showbiz

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit în secret cu George Restivan. Evenimentul ar fi putut să nu aibă loc: „Am avut peripeții la graniță”

schedule 25 apr. 2023, 11:56

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit în secret cu George Restivan. Evenimentul ar fi putut să nu aibă loc: „Am avut peripeții la graniță”
Sursa foto: Instagram Adriana Bahmuteanu

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au decis să facă un pas extrem de important pentru ei și pentru viitorul lor și anume să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Aceștia au decis să facă lucrul acesta în mare secret și nici măcar persoanele apropiate nu au știut ce va urma.

Adriana Bahmuțeanu, despre nunta cu George Restivan

Adriana Bahmuțeanu trăiește o frumoasă poveste cu George Restivan, pe care de când l-a cunoscut a știut că este bărbatul alături de care a știut că își va petrece tot restul vieții. Aceștia nu au ținut nicio clipă relația ascunsă de ochii lumii și au vorbit mereu deschis despre asta, dar au preferat să țină ascuns faptul că se vor căsători, reușind să ia prin surprindere pe toată lumea.

Urmăritorii ei de pe Instagram au aflat despre marele eveniment de pe contul său de Instagram, unde nu doar că a postat o imagine din ziua cea mare, dar a făcut și câteva dezvăluiri emoționante despre una dintre cele mai frumoase zile din viața lor ca și cuplu. Ziua nunții a fost o reală aventură pentru ei, deoarece au decis să se cunune peste graniță, într-o biserică din Ucraina.

„Nu am anunțat, am ținut secretul. Nu au știut nici măcar mamaicile noastre, altfel intrau în panică. Am avut peripeții la graniță. Am fost în Bucovina de nord. Era să nu ne mai ducem. Am avut niște încurcături cu actele și eu la un moment dat renunțasem, moment în care s-a trezit balaurul (nr. George Restivan) și a zis că trebuie să ne căsătorim. Am întârziat vreo două ore. A fost o aventură, s-a terminat cu bine.”, a declarat Adiana Bahmuțeanu, pentru Xtra Night Show.

Au avut parte de peripeții, pentru că au existat anumite probleme cu actele, iar ea la un moment dat chiar își pierduse speranța că vor reuși să își ducă planul la bun final, doar că situația a fost salvată de către soțul ei și au ajuns într-un final în fața altarului, cu o întârziere de aproximativ doiuă ore. Ei bine, ea a mai zis și că va urma o petrecere de nuntă, la un moment dat, pentru că toată lumea dragă lor așteptă lucrul acesta, dar încă nu au luat o decizie în ceea ce privește data.

Petrecerea de nuntă va fi la un moment dat în viață, pentru că tot nu am reușit să ne găsim data. S-a decalat toată chestia, trebuia să fie gata până acum. Urmează.", a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---