Showbiz

Adriana Bahmuțeanu este disperată. Copilul ei riscă să fie exmatriculat din cauza absențelor: „Am presat această școală cu email-uri”

schedule 14 sept. 2023, 12:14

Adriana Bahmuțeanu este disperată. Copilul ei riscă să fie exmatriculat din cauza absențelor: „Am presat această școală cu email-uri”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Adriana Bahmuțeanu este disperată, deoarece copilul ei riscă să fie exmatriculat de la școală din cauza absențelor. Ce a încercat să facă vedeta, pentru a rezolvat situația complicată în care se află!

Copilul Adrianei Bahmuțeanu ar putea fi exmatriculat

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt din nou în război, din cauza celui mai mare dintre fii lor, care riscă să fie exmatriculat de la International School of Bucharest (ISB), unde regulile sunt unele clare. Acesta nu le-a respectat și având în vedere că a făcut deja mai mult de zece absențe, sancțiunile ar trebui să fie unele care să nu îl afecteze doar pe moment, ci și pe viitor, iar mama lui este disperată din acest motiv.

Nu își dorește nimic mai mult decât ca băieții să locuiască alături de ea, doar că este mai greu decât credea, pentru că Maximus nu își dorește să se mute din casa tatălui său. De asemenea, se pare că nici Silviu Prigoană nu îi permite acestuia să o mai viziteze și a fost nevoit să inventeze anumite lucruri, pentru a se putea întâlni cu femeia care l-a adus pe lume.

În ceea ce îl privește pe Eduard și prolemele pe care acesta le întâmpină la școala unde este înscris, Adriana Bahmuțeanu a menționat că a încercat să ia legătura de mai multe ori cu cei de la International School of Bucharest (ISB), pentru a se interesa de regulamentul lor, dar și de contractul de studii precum și de modul în care acesta ar trebui să se îmbrace, dar nu a contat în niciun fel. Despre băiatul ei a avut numai cuvinte de laudă și a spus că este responsabil și știe să facă multe lucruri, inclusiv să își gătească, dând în felul acesta dovadă de maturitate.

”Noi am presat această școală cu email-uri. Le-am cerut să-mi dea contractul de studii, regulamentul, cum trebuie să se îmbrace. Eduard a mers la tatăl lui când ne-am întors din America că mai avea de luat niște device-uri, iar pe taică-su l-a mințit că a uitat ceva la mine și de asta vine, altfel nu-l mai lăsa să plece. Eduard este foarte matur, își face singur de mâncare, merge singur cu Uber, acum merge în parc și cu Blake.”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, la XNS.

Adriana Bahmuțeanu nu știe cum să procedeze, mai ales că nu există o cale de comunicare cu fostul ei partener de viață care nu este de acord nici măcar cu ideea că fii lui să își vadă mama.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---