Showbiz

Adriana Bahmuțeanu, adevăratul motiv pentru care nu își dorește un copil cu George Restivan: „Gândește-te cum aș arăta eu la...”

schedule 04 feb. 2024, 09:58

Adriana Bahmuțeanu, adevăratul motiv pentru care nu își dorește un copil cu George Restivan: „Gândește-te cum aș arăta eu la...”
Sursa foto: YouTube AntenaStars

Adriana Bahmuțeanu nu își dorește sub nicio formă să facă un copil cu actualul ei partener de viață, George Restivan. Care este adevăratul motiv!

Adriana Bahmuțeanu, despre aducerea unui copil pe lume

Adriana Bahmuțeanu este într-o relație de lungă durată cu George Restivan, bărbatul pe care îl iubește și alături de care și-a întemeiat o familie frumoasă. Vedeta este foarte fericită, trăiește așa cum îi place, dar se lovește foarte des de întrebări referitoare la aducerea pe lume a unui copil.

Într-un interviu pe care aceasta l-a acordat recent, a decis să lămurească pentru totdeauna situația legată de copil. Deși soțul ei și-ar dori să devină tată, ea nu este de aceeași părere și crede că nu mai este la vârsta la care să rămână din nou însărcinată.

Adriana Bahmuțeanu nu consideră că la 50 de ani o femeie ar trebui să aducă pe lume un copil, să îl crească și să îi ofere tot ceea ce are nevoie, fiind un timp pentru toate aceste lucruri. Se gândește la cum ar arăta la vârsta de 70 de ani cu un copil de 20, adolescent, care are nevoie de bani și susținere și nu vrea să ajungă acolo.

Tot ce își dorește este să îi ajute cu tot ceea ce poate pe copiii pe care îi are deja, să călătorească mai mult și să se bucure de fiecare clipă din viața sa.

„Și-o dori George un copil, dar nu alături de mine, că eu nu mai fac copii la vârsta mea. Mie nu mi se pare ok ca la 50 de ani să mai faci copii și să îi crești și să îi susții când au cea mai mare nevoie. Gândește-te cum aș arăta eu la 70 de ani, cu un copil de 20 de ani, care nu mai e copil e adolescent, e un tânăr care are nevoie de susținere, de suport, de bani, de energie, ca să își facă un drum în viață.
Eu cred că fiecare lucru se face la timpul lui și nu după scripturi. Dacă până acum lui i-a dat Dumnezeu un copil și mie doi, e bine să ne mulțumim cu atât, să îi creștem frumos pe cei pe care îi avem. Așa da, ca să batem recordul de cea mai în vârstă mamă sau cel mai în vârstă cuplu, dar, dar altfel nu ai cum. La 70 de ani ești cam sleit de putere, cam bătrân. La școală o să îl întrebe dacă a venit cu bunicul și de fapt e cu tata.
Nu e ok, există un timp pentru fiecare lucru în viață. L-ai depășit, la revedere. Eu îmi doresc să îmi văd copiii mari și să călătoresc foarte mult. Nu cred că aș mai avea răbdare să schimb scutece acum, decât dacă îmi fac nepoți unul dintre băieți. Deja George este bunic cu prima fiică. E complicat la o vârstă, deci răspunsul e nu.”, a declarat vedeta, potrivit wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---