Showbiz

Adriana Simionescu, primele imagini cu fiica sa. Întrega familie este în culmea fericirii: „Un bebeluș foarte cuminte”

schedule 20 iun. 2023, 08:38

Adriana Simionescu, primele imagini cu fiica sa. Întrega familie este în culmea fericirii: „Un bebeluș foarte cuminte”
Sursa foto: Instagram Adriana Simionescu

Adriana Simionescu a postat primele imagini cu fiica sa, la scurt timp după ce a ajuns acasă cu aceasta. Întreaga familie este în culmea fericirii, iar Adrian Minune este profund recunoscător pentru toate lucrurile bune care li se întâmplă și nimic nu se poate compara cu bucuria de a deveni bunic pentru a doua oară.

Adriana Simionescu, în culmea fericirii

Adriana Simionescu a devenit mamă pentru prima dată, în ziua de 10 iunie, iar de curând a ajuns acasă cu fiica sa. Vedeta a postat câteva imagini de-a dreptul emoționante cu bebelușul ei despre care spune că este foarte cuminte. Toată familia a așteptat-o cu brațele deschise pe Noa Zenayda, iar emoțiile au fost și mai mari în ultimele zile de sarcină. Și-a găsit cu greu cuvintele să descrie sentimentele care o încearcă după ce a devenit mamă, dar este recunoscătoare pentru tot ce trăiește.

Fiica lui Adrian Minune și-a surprins partenerul de viață făcându-și treaba de tătic, în primă fază, moment în care aprecierile și comentariile au început să curgă. În plus, Adriana Simionescu a mărturisit că micuța ei a adus toată familia la un loc și aproape că s-au mutat toți în aceeași casă, de când a născut, pentru ca nimeni nu se mai poate dezlipi de cea mică. Cel mai important este că nașterea a fost una normală și că sunt sănătoase atât ea, cât și Noa.

„Noa e un bebeluș foarte cuminte, nu plânge și doarme mult în această perioadă. O iubim foarte mult, aproape că ne-am mutat toți în aceeași casă pentru că părinții și frații mei nu se pot dezlipi de ea! Toată lumea e bine mulțumim lui Dumnezeu!”, a declarat Adriana Simionescu, pentru playtech.ro.

De asemenea, proaspăta mămică a distribuit și o scurtă filmare cu Noa, în care a surprins-o în timp ce stătea liniștită în pătuțul ei, iar admiratorii ei din mediul online au simțit nevoia să o felicite, fiind de părere că rolul de mamă o prinde de minune și fiind siguri că se va descurca de minune în această ipostază. Cel mai probabil, ea va mai posta și zilele acestea imagini cu cea mică, motiv pentru care fanii îi urmăresc contul. Pentru ea nu există nimic mai frumos pe lume acum decât fiica sa.

Adrian Minune este și el fericit pentru tot ceea ce li se întâmplă și a declarat că toată viața li s-a schimbat de când cea mai mică dintre fiicele lui a devenit mamă, Noa le-a umplut tuturor inimile de fericire.

”Toată viața noastră s-a schimbat! Noa ne-a umplut inimile de fericire!”, a declarat îndrăgitul manelist.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---