Showbiz

Adrian Minune, primele declarații după ce a ajuns în spital. Care este starea de sănătate a cântărețului de manele

schedule 05 apr. 2023, 08:44

Adrian Minune, primele declarații după ce a ajuns în spital. Care este starea de sănătate a cântărețului de manele
Sursa foto: YouTube Adrian Minune

Adrian Minune a fost internat, în urmă cu doar câteva zile într-un spital și nimeni nu știa foarte multe detalii concrete despre starea sa până acum. Pentru a-și liniști fanii, cunoscutul artist a dat câteva detalii despre felul în care se simte și despre momentul în care va fi externat.

Adrian Minune, despre starea lui de sănătate

În urmă cu doar câteva zile, vestea că Adrian Minune are probleme de sănătate și că este internat în spital a venit ca un fulger pentru toți admiratorii lui. Aceștia au așteptat cu sufletul la gură detalii despre starea îndrăgitului cântăreț de manele care au întârziat să apară. Internarea lui a avut loc pe data de 30 martie, iar de atunci nimeni nu a știut exact ce s-a întâmplat.

Artistul a decis să își lămurească toți fanii de pe rețelele sociale, dar și pe prietenii lui și, nu în ultimul rând, pentru dușmani după cum s-a exprimat, a mărturisit că este bine și este recunoscător lui Dumnezeu pentru lucrul acesta, fiind conștient că ar fi putut fi mai rău. De asemenea, le-a povestit că mai are de așteptat un singur rezultat, iar mai apoi va merge la casa lui din Stefnești. Adrian Minune este, deși starea lui de sănătate nu a fost tocmai una bună, fericit că atât de mulți oameni s-au gândit la el.

Le-a mulțumit celor care l-au susținut pentru toate mesajele de susținere frumoase pe care le-a primit și nu s-a putut abține să nu le vorbească și despre motivul pentru care a fost internat. Adrian Minune le-a zis acestora că a fost plecat, în Anglia, unde a cântat timp de trei zile și a prins curent, motiv pentru care i s-a declanșat un abces în corp, pentru care a fost nevoit să ia antibiotice, fiind nevoit să urmeze acel tratament chiar și după externarea sa. Cel mai important este faptul că a apelat la ajutorul medicilor la timp și că starea sa nu s-a agravat.

„Salut dragii mei, fac acest clip pentru fani, pentru prieteni, pentru cumetrii, pentru buni răi, prieteni, dușmani, pentru că toți sunt prieteni până la proba contrarie. Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu.
Mai aștept un singur rezultat și mâine seară voi fi acasă, merg aici la noi la Ștefănești. Vreau să mulțumesc tuturor celor ce m-au susținut. Problema mea a fost așa, am fost în Anglia, am cântat 3 zile în același loc și am prins un foarte mare curent. De la acest curent s-a declanșat un abces undeva în corp, a trebuit să stau pe antibiotice și acum sunt tot pe antibiotice. O să ajung acasă pentru că weekend-ul ăsta sunt în Spania.
O să ajung acasă să continui cu antibiotice pentru a se retrage acel abces. Sunt ok, mulțumesc lui Dumnezeu”, a povesitt Adrian Minune, în mediul onine.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---