Showbiz

Karmen a băut o fată, după ce l-a jignit pe Adrian Minune. Artista nu s-a mai putut controla: „Tac-tu ăla piticu'”

schedule 21 nov. 2023, 08:31

Karmen a băut o fată, după ce l-a jignit pe Adrian Minune. Artista nu s-a mai putut controla: „Tac-tu ăla piticu'”
Sursa foto: YouTube Acasa la Maruta

Karmen și-a amintit de un moment din copilăria sa, când o fată l-a jignit pe tatăl ei. Vedeta nu s-a putut controla și a bătut-o pe persoana respectivă. Iată ce a mai povestit!

Karmen își apară familia cu orice preț

Karmen a fost invitată, în urmă cu câteva zile, în cadrul podcast-ului pe care îl moderează Cătălin Măruță pe YouTube. Fiica lui Adrian Minune a dat detalii picante din viața de familie, a vorbit despre felul în care se înțelege cu socrii ei, dar și despre cum ar trebui să se comporte o femeie, când ajunge să locuiască în casa mamei soțului ei. Bineînțeles, afirmațiile sale au devenit virale pe TikTok și judecate de mii de oameni, care au spus despre ea că are o „gândire învechită” și că ar trebui să își schimbe comportamentul.

Ea a vorbit și despre multe alte lucruri, iar ceea ce i-a scos cu adevărat din sărite pe internauți a fost momentul în care a afirmat că tatăl ei, fiind artist mare în țara noastră, avea dreptul de a umbla și cu alte femei. Pentru familia sa, Karmen este capabilă de orice, iar într-un punct al discuției, chiar a povestit cum a bătut o fată, din simplul motiv că l-a jignit pe tatăl ei.

Ar fi în stare să suporte orice afirmație dură despre ea, dar când oamenii îi jignesc pe cei din familie, Karmen răbufnește și nu se poate controla. Își iubește enorm tatăl, căruia îi datorează o mare parte din cine este astăzi, în ciuda faptului că pe vremea când era copil, el a fost mai mult absent din viața sa.



Așadar, vedeta este în stare de orice, când vine vorba despre oricare membru al familiei, pentru că îi iubește pe toți în egală măsură și simte nevoia să îi apere.

„La un moment dat mi-a zis că: Tac-tu ăla piticu’. Mamă, am văzut verde în fața ochilor, negru, mov, albastru, toate culorile. Am lovit-o rău, i-am dat o palmă. Nu am mai dat în nimeni niciodată. N-ai voie să zici așa ceva. Ai ceva cu mine, ai ceva cu sor-mea să zici că suntem copii și că ne jucăm, dar ce legătură are tata? Și pur și simplu mi-a plecat mâna.”, a declarat Karmen, în podcast.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---