Showbiz

Care este numele real al lui Adrian Minune. Ce scrie în buletinul manelistului: „Nimic nu e întâmplător”

schedule 13 nov. 2023, 08:21

Care este numele real al lui Adrian Minune. Ce scrie în buletinul manelistului: „Nimic nu e întâmplător”
Sursa foto: YouTube Kanal D Romania

Nimeni nu se aștepta la asta. Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a dezvăluit care este numele real al manelistului. Iată ce scrie, de fapt, în buletinul său!

Care este numele real al lui Adrian Minune

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară și aproape că nu există român care să nu fi auzit de el sau care să nu fi ascultat măcar una dintre melodiile sale. Deși au impresia că știu extrem de multe lucruri despre el, foarte puțini sunt cei care au idee care este numele lui real. Într-un interviu pe care Karmen Simionescu l-a acordat recent, a dezvăluit care este numele real al părintelui său și nimeni nu se aștepta la asta.

Cântăreața a început prin a spune că numele ei de botez este Carmen, iar că tatăl ei are la rândul lui un nume care nu este cel de scenă. Șocul cel mai mare pentru toată lumea a fost că nu se numește nici măcar Adrian, ci George Simionescu.

„În fața lui Dumnezeu mă cheamă Carmen. Și tata are un nume. Șoc! Îl cheamă George. Da, George Simionescu.”, a declarat Karmen, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Mai apoi, fiica manelistului a dezvăluit că între tatăl său și partenerul ei de viață există o legătură despre care nu a mai vorbit până acum și despre care, cel mai probabil, nu ar fi adus vorba, dacă nu i-ar fi dezvăluit numele din buletin. Ei bine, vedeta a mărturisit în podcast-ul lui Cătălin Măruță că pe soțul ei îl mai cheamă și Adrian, dovadă a faptului că nimic nu este întâmplător în această viață. Un alt lucru pe care l-a povestit a fost legat de faptul că mama, tatăl și soțul ei sunt toți zodia balanță.
„Și ca să vezi că nimic nu e întâmplător. Pe soțul meu îl cheamă Gheorghe, mă rog, George. Și pe soțul meu îl cheamă și Adrian. Deci, toate au un sens în viața asta.  Dacă tot suntem la subiectul ăsta. Mama, tata și soțul meu… toți trei au aceeași zodie, balanță.”, a mai zis Karmen.

Artista este recunoscătoare pentru familia frumoasă pe care o are, în ciuda faptului că pe vremea când era mică să fie copilul lui Adrian Minune nu era deloc ușor, pentru că oamenii o tratau diferit, iar își dorea să fie un om normal și nimic mai mult.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---