Lifestyle Showbiz

Despărțire confirmată între Florin Ristei și Naomi Hedman: detalii despre relația la distanță și mesajul fotomodelului

schedule 20 feb. 2024, 11:26

Despărțire confirmată între Florin Ristei și Naomi Hedman: detalii despre relația la distanță și mesajul fotomodelului
Foto: Captura Neatza cu Răzvan si Dani
Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit, relația lor afectată de distanță și provocări profesionale.

Relația dintre Florin Ristei, cunoscutul artist și prezentator TV, și Naomi Hedman, fotomodelul britanic, a ajuns la final, după o perioadă în care cei doi au format un cuplu admirat de public. Povestea lor a început pe platourile de filmare ale emisiunii „X Factor”, unde Ristei era jurat, iar Hedman concurentă.

După o perioadă de îndrăgostire și logodnă, zvonurile despre despărțirea lor au început să circule odată cu dispariția fotografiilor de cuplu de pe rețelele sociale. Inițial, Ristei a evitat să confirme situația, dar ulterior, în cadrul podcastului „Fiertzi pe Power Couple” al lui Speak, a recunoscut că relația lor nu mai există.

Naomi Hedman s-a întors în Marea Britanie, iar distanța a pus capăt legăturii lor. Ristei a exprimat regretul că despărțirea s-a produs din cauze externe, independente de voința lor. În ciuda acestei situații, artistul a menționat că încă mai comunică cu Naomi și că îi lipsește.

În urma acestei confirmări, Naomi Hedman a postat pe Instagram un mesaj enigmatic: „Niciun suflet din această lume nu poate lua ceea ce ți se cuvine”.

Florin Ristei se confruntă și cu alte provocări, având un program extrem de încărcat care l-a adus recent într-o stare de epuizare la spital. Artistul a mărturisit că a suferit un leșin în timpul unui spectacol și a avut nevoie de îngrijiri medicale urgente. Prietenul și colegul său, Speak, l-a sfătuit să își ia o pauză pentru a-și păstra sănătatea.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---