Showbiz

Viviana Sposub a tras o sperietură soră cu moartea. Ce i s-a întâmplat la scurt timp după despărțirea de George Burcea

schedule 26 iul. 2023, 12:58

Viviana Sposub a tras o sperietură soră cu moartea. Ce i s-a întâmplat la scurt timp după despărțirea de George Burcea
Sursa foto: Instagram Viviana Sposub

Viviana Sposub a tras o sperietură soră cu moartea, în timp ce lua masa în oraș de una singură. Ce i s-a întâmplat la scurt timp după despărțirea de George Burcea!

Viviana Sposub, sperietură soră cu moartea

Au trecut doar câteva zile de când Viviana Sposub și George Burcea au luat-o pe drumuri diferite, iar momentan vedeta nu se poate obișnui cu a face anumite lucruri singură pe care înainte le făceau împreună. Neînțelegerile dintre ei au pornit încă de când se aflau în America, pentru că ea a vrut să își facă o carieră peste hotare, a mers la multe casting-uri și a încercat să se facă remarcată, doar că acolo lucrurile nu sunt la fel de simple precum aici și nu a reușit.

Cu toate acestea, nu a dorit să renunțe la visul ei, doar că fostului ei iubit i se terminase contractul și au fost nevoiți să se întoarcă acasă, moment în care ea a fost foarte dezamăgită că nu a putut să facă tot ceea ce își dorea sau cel puțin așa au declarat surse din apropierea celor doi, după ce s-a aflat de despărțire.

Fiind o femeie singură, ea încearcă să facă lucruri pe care de obicei le făcea alături de George Burcea, deși nu se simte deloc confortabil, iar recent a luat masa în oraș la o terasă care părea ceva mai retrasă, dar care în ziua respectivă era full. În primul rând, a așteptat foarte mult după mâncare ceea ce a deranjat-o foarte tare, pentru că la final a ajuns să își ia mâncarea tot la pachet, iar în al doilea rând a tras o sperietură soră cu moartea.

„Tocmai am ajuns acasă, am fost prin cartier să mănânc ceva, singură. Deși am anxietatea asta când ies de una singură la masă. Mi se pare că se uită toată lumea la mine, de data asta am zis ce poate să fie atât de penibil că stau singură la masă și mănânc. Stați să vedeți. M-am gândit să aleg o terasă mai retrasă, unde să nu fie mulți oameni. Am ajuns acolo, era full.
Pe lângă faptul că a durat o oră jumate să vină mâncarea, timp în care am stat singură. Acum ajungem la partea interesantă. După ce am terminat de mâncat, stăteam eu liniștită și mă uitam pe telefon, scriam niște mesaje, iar din copacul de lângă masa mea, a căzut pe mine o pisică. O pisică mare, grea!”, a povestit Viviana Sposub, pe Instagram.

În timp ce aștepta mâncare, o pisică a sărit pe ea, s-a speriat foarte tare și a început să țipe, moment în care a atras toată atenția asupra ei. Mai apoi, a avut o criză de râs, a luat mâncarea la pachet și a mers acasă.

„Vă dați seama că am început să țip. Au început câinii să latre, toată lumea s-a întors să vadă ceea ce s-a întâmplat, s-au ridicat. (…) Vă dați seama ce pisică mare era și de unde a căzut. Am avut o criză de râs și nu puteam să mă opresc, am cerut mâncarea la pachet și am plecat. Asta a fost experiența mea la terasă. Sunt teafără, sunt doar puțin ciufulită..”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---