Showbiz

Carmen Harra, previziuni despre relația dintre Viviana Sposub și George Burcea: „Ea vrea pe cineva mai tânăr”

schedule 08 ian. 2024, 13:45

Carmen Harra, previziuni despre relația dintre Viviana Sposub și George Burcea: „Ea vrea pe cineva mai tânăr”
Sursa foto: YouTube Carmen Harra

Carmen Harra a făcut mai multe previziuni neașteptate în ceea ce privește relația Vivianei Sposub cu George Burcea. Ce crede că se va întâmpla, de fapt, între ei!

Carmen Harra, previziuni despre Viviana Sposub și George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat și par foarte fericiți împreună, ba chiar au postat niște imagini din America, unde au plecat din nou și unde se bucură de fiecare moment. Ei bine, deși pare că în sfârșit lucrurile merg bine între ei, Carmen Harra a făcut câteva previziuni neașteptate despre relația lor, despre care crede că se va termina pentru totdeauna, la un moment, pe care a denumit-o una karmică.

Clarvăzătoarea consideră că actorul nu este potrivit pentru ea, Viviana Sposub având nevoie de cineva mai apropiat de vârsta sa, care să fie tot din domeniul artei. De asemenea, a zis că fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” este cea care se întoarce de fiecare dată la el, în ciuda faptului că i-a arătat de mai multe ori faptul că are o tendință destructivă, vulnerabilitate și câteva probleme psihologice cu care se confruntă de multă vreme.

„Vorbim de o relație karmică, doar că el este un însingurat și un neînțeles, este foarte introvertit, are o căldură extraordinară, dar este interiorizat și îi va fi foarte greu să aibă o relație care să meargă. Aș putea să cred că la un moment dat rămâne singur, pe parcursul vieții. Circumstanțele par să nu-l favorizeze, dar nu ăsta e adevărul. Ea este cu totul altfel, e și pragmatică, și realistă.
Ruptura a fost dureroasă, pentru că se conectau karmic. Dacă ei nu-și rezolvă legătura karmică, va fi greu pentru ea să-și găsească pe altcineva, el este fericit și singur, cu copii, realizările lui, cu cariera și nu-l văd intrând în nimic serios. La ea, trebuie să soluționeze ce a creat el, pentru a merge mai departe.”, a declarat Carmen Harra, conform wowbiz.ro.



Tot ea a zis despre relația lor că nu va funcționa nimic între ei, dacă nu își rezolvă legătura karmică, din cauza căreia au și suferit ultima dată când s-a produs o ruptură între ei.

„Doar dacă ea vrea să reia, atunci se poate, dacă ea este cea care se întoarce către el, ea se rupe mai greu din relația asta. Undeva mă îndoiesc, pentru că ea vrea pe cineva mai tânăr, apropiat vârstei ei, care e tot din domeniul artei. Trebuie să vadă unde ceva nu s-a finalizat, ca să poate să meargă mai departe. El are și o tendință de adicție dominată de subconștient, o tendință destructivă. Să fie atent la vulnerabilitatea lui, el are o problemă psihologică cu care se confruntă.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---