Showbiz

Carmen de la Sălciua, despre cel mai mare regret din 2023. Ce schimbări vrea să facă în viața sa anul acesta

schedule 07 ian. 2024, 10:40

Carmen de la Sălciua, despre cel mai mare regret din 2023. Ce schimbări vrea să facă în viața sa anul acesta
Sursa foto: Instagram Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua trăiește cu un mare regret în suflet, dar are de gând să facă anumite schimbări în viața sa anul acesta. Iată ce a povestit artista!

Carmen de la Sălciua vrea să facă anumite schimbări în viața sa

Carmen de la Sălciua este o femeie împlinită atât din punct de vedere profesional, cât și pe partea personală. Are o carieră la care multe femei doar visează, dar și o relație stabilă și consideră că a găsit bărbatul perfect alături de care vrea să trăiască pentru tot restul vieții sale.

A fost mereu genul de persoană care și-a ținut fanii de pe rețelele sociale la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat în viața sa și așa a procedat și de data aceasta, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent. Vedeta are tot ce și-ar putea dori, dar asta nu înseamnă că nu trăiește și cu un mare regret în suflet, care are legătură cu cariera sa, ci nu cu viața sa privată așa cum ar fi crezut multă lume.

Cântăreața a spus despre anul care doar ce a trecut că a fost unul lejer pentru ea, dar regretă că nu a făcut mai multe lucruri pentru ea și pentru viața sa profesională. Cel mai mult i-ar fi plăcut să se implice în mai multe proiecte, dar nu are de gând ca în 2024 să stea cu mâinile în sân, ci își dorește să recupereze timpul pe care l-a pierdut și să fie mai activă pe partea aceasta.

De asemenea, crede că talentul pe care îl are este un dar de la Dumnezeu și nu poate lăsa lucrul acesta să se piardă atât de ușor, așa că va încerca să facă mai mulți pași importanți în cariera sa, dar rămâne de văzut dacă va reuși sau nu să își ducă planurile la bun sfârșit. Având în vedere că fanii ei știu totul despre ea, cel mai probabil, le va vorbi despre schimbările importante pe care le face, când va fi cazul.



„2023 a fost un an lejer și poate mi-aș fi dorit să fac mai multe, să mă implic în mai multe proiecte. Dacă Dumnezeu îmi ajută, voi face anul acesta. Am mai multe proiecte muzicale, poate mai multe apariții, să dăruiesc publicului din ceea ce mi-a dăruit și mie Dumnezeu, până la urmă asta îmi e meseria. E important să înmulțești ceea ce ți-a dat Dumnezeu, talentul. Chiar îmi doresc să fiu mult mai activă pe partea de carieră.”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---