Showbiz

De ce nu a rămas Carmen de la Sălciua însărcinată până acum. Artista, deranjată de întrebări: „Noi am fost la medici”

schedule 12 ian. 2024, 11:42

De ce nu a rămas Carmen de la Sălciua însărcinată până acum. Artista, deranjată de întrebări: „Noi am fost la medici”
Sursa foto: Instagram Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua nu a putut rămâne însărcinată până acum, deși a deveni mamă este una dintre cele mai mari dorințe pe care le are. Iată de ce!

Carmen de la Sălciua, despre o posibilă sarcină

Carmen de la Sălciua și Marian Corches au o relație de lungă durată, sunt fericiți, dar le lipsește un copil în viața lor, iar oricât de mult și-ar dori să devină părinți, artista nu a reușit să rămână gravidă până acum. Cântăreața primește foarte des întrebări pe marginea acestui subiect și o deranjează foarte tare lucrul acesta, deși nu o spune mereu.

După toate încercările pe care le-a avut până acum, ea a ajuns la concluzia că un copil vine pe lume doar când vrea Dumnezeu. Ei își doresc și lucrează în direcția aceea, dar știe că așa ceva nu se poate programa, iar oricât de multe curiozități ar avea oamenii, nu ține de ei și poate fi deranjant adesea, să simtă o asemenea presiune pe umerii săi.

“Ne dorim tare mult un copil anul acesta. Lucrăm intens la treaba asta, dar deocamdată nu a fost să fie. Se spune că un copil vine când vrea Dumnezeu. Noi lucrăm la asta, dar asta nu se poate programa. Mereu mă întreabă lumea de ce nu rămân însărcinată.
Cred că e cea mai penibilă întrebare pe care o poți adresa cuiva. Deja când toată lumea te întreabă același lucru, devine deranjant. Noi am fost la medici, ni s-a spus că totul e în regulă. Oricum, în anul 2024 mi se pare și greu să rămâi însărcinată. Asta și din cauza stresului, iar eu am parte de foarte mult stres”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru fanatik.ro.

De asemenea, Carmen de la Sălciua a atras atenția asupra faptului că în anul în care trăim este foarte greu să aduci pe lume un copil, din cauza stresului, iar ea are parte de foarte mult stres, muncește zilnic și nu are timp pentru a se odihni suficient.

În plus, artista consideră că un copil trebuie să vină pe lume în anumite condiții, pentru că nici ea, nici partenerul ei de viață nu sunt roboți, iar cel mai bun lucru pe care îl poate face este de a avea grijă de ea. Are momente în care simte că are nevoie de o pauză de la tot, pentru că se confruntă cu probleme de sănătate care au ținut-o la pat câteva zile bune.

“Sunt mereu înconjurată de oameni, muncesc mult, nu apuc să mă odihnesc așa cum ar trebui. Copilul trebuie făcut în anumite condiții, nu suntem roboți. Trebuie să mă odihnesc, să am grijă de mine, să nu mă stresez. Trebuie să mă sacrific într-o parte, ca să câștig în alta. Ar trebui să stau departe de răutăți, de telefon, dar nu prea pot.
Asta pentru că toată lumea funcționează așa și suntem mereu conectați la telefoane și rețelele de socializare. Ar trebui să iau o pauză, o vacanță, dacă nu, te forțează organismul. Am fost foarte răcită de curând. Mi-a fost tare rău, am stat numai în pat. Când ești așa bolnav, nu-ți mai arde nici măcar să postezi ceva. Mai bine să iau o pauză când vreau eu, decât să fie nevoie”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---