Showbiz

Carmen Grebenișan, despre chinurile prin care a trecut la Survivor România: „Primesc comentarii că-s grasă și-s plină de celulită”

schedule 25 ian. 2024, 08:35

Carmen Grebenișan, despre chinurile prin care a trecut la Survivor România: „Primesc comentarii că-s grasă și-s plină de celulită”
Sursa foto: Instagram Carmen Grebenisan

Carmen Grebenișan, despre chinurile prin care a trecut la Survivor România, dar mai ales despre kilogramele în plus cu care s-a întors din Republica Dominicană și despre comentariile răutăcioase pe care le-a tot primit!

Carmen Grebenișan, despre Survivor România

Carmen Grebenișan a fost una dintre vedetele care, în sezoanele anterioare, a acceptat provocarea de a participa la Survivor România, fără a avea nici cea mai mică idee în legătură cu ceea ce avea să i se întâmple acolo. Blondinei i-a plăcut ideea, a fost o reală provocare pentru ea, doar că trupul ei nu s-a putut adapta atât de ușor condițiilor în care ea și colegii ei trăiau în jungla din Republica Dominicană, suferind astfel mai multe transformări.

Ei bine, influencerița nu doar că s-a chinuit în cele câteva luni de concurs și chiar lupta pentru a aduce puncte echipei, dar s-a confruntat și cu kilogramele în plus. În timpul filmărilor nu s-a preocupat foarte tare de acest aspect, adevăratele probleme începând să apară odată cu întoarcerea în țară. A fost un real chin pentru ea, iar recent le-a făcut mai multe dezvăluiri fanilor din mediul online.

Carmen Grebenișan nu este lipsită nici ea de comentariile e hate venite din partea oamenilor care nu o au deloc la inimă și care îi spun că este grasă, că are celulită și că vrea să ascundă lucrul acesta.

Deși a trecut aproape un an de la terminarea sezonului în care a participat la Survivor România, fosta Faimoasă nu a considerat nicidecum că este prea târziu să le închidă gurile răutăcioșilor.

„Nu sunt o persoană grasă, că știu ce înseamnă să fii supraponderal. Sunt îngrășată față de kilogramele pe care le-am avut înainte de Survivor. Ăla a fost momentul decisiv, perioada cu Survivor. Eu nu m-am mai confruntat cu fluctuații atât de mari de greutate.
Grasă nu sunt, aia-i clar. M-am îngrășat? Da! În tot contextul ăsta în care încercăm să susținem lumea, încă în ziua de azi, în 2024, mai primesc comentarii că-s grasă, și-s plină de celulită și ascund șuncile și așa mai departe. Și dacă ar fi așa, genul ăsta de comentarii nu-și mai au locul decât dacă din partea unor persoane total needucate, ca să nu le numesc animale.
Supărată nu sunt, sunt destul de împăimântată, dar sunt conștientă de ce se întâmplă în jurul meu. Nu trăiesc într-o buclă. Îmi știu calitățile și defectele sau cele pe care eu le consider calități sau defecte.”, a zis Carmen Grebenișan, pe social media.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---