Showbiz

Carmen Grebenișan își face toate poftele după Survivor România. Alina Ceușan, gest impresionant pentru prietana sa

schedule 27 mai 2023, 10:56

Carmen Grebenișan își face toate poftele după Survivor România. Alina Ceușan, gest impresionant pentru prietana sa
Sursa foto: Instagram Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan s-a întors acasă, iar cei dragi au așteptat-o la aeroport. Vedeta a fost impresionată să vadă câte surprize i s-au pregătit, iar ea nu a uitat să își facă deja toate poftele, având în vedere că timp de cinci luni s-a confruntat cu lipsa hranei, în Republica Dominicană.

Carmen Grebenișan își face toate poftele

În luna ianuarie, când au fost dezvăluite numele concurenților de la Survivor România, foarte puține persoane au fost cele care au avut încredere în Carmen Grebenișan. Multă lume era de părere că ea va fi cea care va părăsi competiția devreme, pentru că știind din mediul online care este stilul ei de viață, nu credeau că va face față condițiilor grele de trai din cadrul emisiunii de la Pro TV.

S-au înșelat, pentru că blondina chiar a rezistat până în marea finală și s-a situat pe al treilea loc. A fost o mare reușită pentru ea, deși mai era un singur pas până la marea finală. Cei din fața micilor ecrane le-au acordat mai multe voturi rivalilor ei, Dan Ursa și Andrei Krișan, dar ea nu a regretat nimic, ci mai degrabă a fost foarte mândră că a reușit să ajungă atât de departe în competiție și, cel mai important, să lupte cot la cot cu băieții. A fost cu adevărat o provocare pentru ea, dar se bucură că a acceptat să participe, fiind o experiență pe care nu o va mai trăi vreodată.

În urmă cu câteva ore, Carmen Grebenișan s-a întors în România, iar la aeroport a fost așteptată de cele mai importante persoane din viața sa. Alina Ceușan a mers de la Cluj la București, cu mașina personală, pentru a fi alături bunei sale prietene căreia i-a adus unul dintre felurile sale de mâncare pe care îl adoră. A fost un moment de-a dreptul emoționant, isr blondina a postat câteva imagini și pe contul ei de Instagram.

„Noi, în drum spre București să o așteptăm pe Grebenișan Carmen. I-am făcut chifteluțe la cuptor”, a transmis Alina Ceușan, la Story.

Partenerul ei de viață, Alex Militaru a fost și el la aeroport, nerăbdător să o revadă pe Carmen Grebenișan de care a stat departe timp de cinci luni. Nu a fost ușor pentru niciunul dintre ei, dar cel mai important este că a trecut această perioadă din viața lor și că se pot bucura din nou unul de celălalt.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---