Elena Chiriac, despre eliminarea lui Remus Boroiu de la Survivor. Ce sfaturi le-ar da fosta Faimoasă telespectatorilor

schedule 11 apr. 2023, 09:57

Elena Chiriac, despre eliminarea lui Remus Boroiu de la Survivor. Ce sfaturi le-ar da fosta Faimoasă telespectatorilor
Sursa foto: YouTube La Maruta

Elena Chiriac a vorbit despre cea mai recentă eliminare de la Survivor România, când în pericol de a pleca acasă au fost Remus Boroiu și Carmen Grebenișan, fostul Faimos fiind cel care a primit cea mai mică susținere din partea celor de acasă. Iată ce a zis!

Ce spune Elena Chiriac despre eliminarea lui Remus Boroiu

Remus Boroiu a fost eliminat, în cel mai recent Consiliu de eliminare de la Survivor, fiind în pericol de eliminare alături de colega sa de echipă, Carmen Grebenișan care a avut ceva mai mult noroc, dar mai ales susținere din partea celor de acasă. Este o mare susținătoare a femeilor din concurs, fiind de părere că și ele pot lupta cot la cot cu bărbații și chiar să îi învingă pe cei care se cred puternici și care își doreau să ajungă în finală.

„A plecat Remus și a rămas Carmen. Eu nu pot decât sa mă bucur. Susțin femeile în competiția asta, poate mai mult decât pe bărbați. Cred că o femeie are nevoie de o susținere mai mare și din punct de vedere fizic și moral, pentru că ne e mult mai greu. Și în ciuda dorințelor celor din jur o femeie se ține tare și dovedește că poate. Carmen le demonstrează tuturor că au greșit când au subestimat-o, ea este o femeie subestimată. Remus ca și aparență ar fi fost bărbatul ăsta mare sportiv care vrea să ajungă în finală, dar uite ca nu e chiar după fizic și după aparențe.”, a declarat Elena Chiriac, pentru fanatik.ro.

Elena Chiriac a fost în Republica Dominicană drept mentor al concurenților, iar după revenirea sa în țară a discutat despre acest aspect, dar și despre eliminarea lui Remus Boroiu din concurs. Ei bine, aceasta a ținut să precizeze că fiecăruia dintre ei îi va veni rândul la un moment dat și atât a fost să fie pentru el și chiar dacă pentru unii este o bucurie, ea nu a reușit nici măcar să zâmbească, pentru că până la urmă este doar un joc.

„Cred că la un moment dat îi vine timpul fiecăruia și lui Remus i-a venit timpul. Pentru majoritatea a fost o bucurie, eu personal, de acasă, nu pot să mă bucur sau sa fiu supărată. Până la urmă e un joc. Tot le spuneam și celor de acolo că erau supărați că o să plece încă cineva de la ei din echipa… Calmați-vă, nu se va duce nimeni la taiere, se duc acasă la viața lor frumoasă, la familie, e ceva natural. N-a fost nici prea surprinzătoare (plecarea lui Remus, n. red.), nu cred ca mă poate surprinde vreo eliminare în prezent.”, a adăugat aceasta.

Elena Chiriac le-a dat câteva sfaturi celor din fața micilor ecrane, mai ales că a fost taxată și judecată pe vremea când era doar concurentă în emisiune. Crede că mulți ar trebui să își dea seama că, în concurs, se întâmplă mult mai multe lucruri decât văd ei pe micile ecrane, iar cel mai greu este să te lupți cu singurătatea. Așadar, îi sfătuiește pe cei care urmăresc competiția din confortul propriei case să nu îi mai judece pe cei care aleg să plece în Republica Dominicană.

„Le-aș da mai multe. Mai ales că eu am fost foarte taxată și judecată de public în mod special, să înțeleagă că se întâmplă mai multe decât văd ei și că fiecare iceberg are și o bază, iar ei vad doar vârful, în spatele fiecărui om, a fiecărei discuții este mult mai mult decât se vede la televizor. Și chiar dacă ar vedea discuțiile în întregime, acțiunile în întregime în fiecare om, în fiecare concurent Survivor se întâmplă foarte multe lucruri, singurătatea în care stai acolo și cât de greu este să trăiești tot stilul de viață Survivor, dorul de casă, foamea… Se întâmplă mai multe decât vad ei.”, a mai zis Elena Chiriac, pentru sursa citată.

  • Tags:

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---