Showbiz

Elena Merișoreanu, primele declarații după ce Deea și Dinu Maxer și-au refăcut viețile: „Copiii suferă cel mai mult”

schedule 11 mai 2023, 08:22

Elena Merișoreanu, primele declarații după ce Deea și Dinu Maxer și-au refăcut viețile: „Copiii suferă cel mai mult”
Sursa foto: YouTube Metropola TV

Elena Merișoreanu, prietenă bună fiind cu Deea și cu Dinu Maxer, nu s-a putut abține și a făcut câteva afirmații destul de dure, la doar câteva zile după ce foștii soți s-au afișat cu altcineva. Cântăreața de muzică populară este de părere că, în primul și în primul rând au de suferit cei doi copii ai lor.

Elena Merișoreanu, declarații despre Deea și Dinu Maxer

Vestea că Deea și Dinu Maxer au decis să divorțeze nu a fost un șoc doar pentru fanii lor, care aveau încredere în aceștia și pentru care povestea lor de iubire era un exemplu, dar și pentru apropiații lor. Deși relația lor părea a fi una fericită, fără probleme și certuri, în realitate lucrurile între ei nu stăteau deloc bine. Înainte de a lua decizia finală, ambii au făcut eforturi considerabile pentru a repara totul, doar că nu s-a mai putut face nimic în acest sens.

În luna martie a acestui an, lucrurile au început să fie clare, au divorțat, iar la doar câteva săptămâni după aceea, Deea și Dinu Maxer s-au afișat cu alte persoane. În cazul artistului, relația nu a funcționat, deoarece ea nu era persoană publică, iar atenția pe care a primit-o brusc și cu care nu era obișnuită a copleșit-o. În ceea ce o privește pe Deea, ei bine, nu se mai ascunde și s-a afișat deja și pe rețelele sociale cu iubitul ei, ceea ce a determinat-o pe prietena ei, Elena Merișoreanu, să facă o serie de comentarii dure pe marginea subiectului.

Cântăreața de muzică populară este de părere că aceștia au decis să fie fericiți în compania altor persoane mult prea devreme, fără să ia în calcul faptul că fiul și fiica lor au cel mai tare de suferit în această poveste. De asemenea, artista a mai zis și că nu vrea să se bage în familia lor, dar i se pare ireal cum poți să stai atât de mult cu un om în aceeași casă și, cu toate acestea, să nu îi cunoști opțiunile.

„Păcat! Mie îmi pare tare rău de ei, am fost întotdeauna la evenimentele lor. Nu m-aș fi așteptat să se întâmple așa, să divorțeze, pentru că între ei a fost o dragoste pasională. Amândoi s-au afișat cu altcineva, după divorț. Foarte ciudat, atât de repede.Dintre toți, copiii suferă cel mai mult, fiul și fetița lor, în această poveste. Ar trebuie să fie mai discreți. Nu știu ce să mai zic despre ei, m-au lăsat fără vorbe. Stai o viață cu un om în casă și nu-i cunoști opțiunile. Fiecare însă își știe problemele. Nu vreau să mă bag în familia lor”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru playtech.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---