Showbiz

Elena Marin s-a despărțit de logodnicul ei. Fosta concurentă de la Survivor, primele declarații: „Un subiect extrem de delicat”

schedule 08 sept. 2023, 11:08

Elena Marin s-a despărțit de logodnicul ei. Fosta concurentă de la Survivor, primele declarații: „Un subiect extrem de delicat”
Sursa foto: Instagram Elena Marin

Elena Marin, fosta concurentă de la Survivor România, s-a despărțit de logodnicul ei și a dat primele declarații despre situația prin care trece. Iată ce a mărturisiti dansatoarea!

Elena Marin este o femeie singură

Elena Marin este o femeie singură. Ea și logodnicul ei au decis să o ia pe drumuri diferite, deși ea visa să facă o nuntă și, de ce nu, să devină mamă. Fosta concurentă de la Survivor România nu a vorbit despre motivele separării, dar a dat câteva declarații confirmând zvonurile legate de sfârșitul relației lor.

Lucrurile dintre ei nu mai mergeau atât de bine, încă de când vedeta a decis să participe la Survivor România, competiție în care a ajuns destul de departe și a petrecut câteva luni bune. Încă de la vremea aceea, Andrei i-a zis acesteia că nu o va aștepta, moment în care dansatoarea a trăit un real șoc, pentru că nu se aștepta niciodată să audă asemenea cuvinte dure din partea lui. Era bărbatul lângă care se vedea trăind pentru tot restul vieții și în care avea cea mai mare încredere, iar faptul că i-a dat de înțeles că are de gând să își caute pe altcineva a fost o lovitură dură pentru fosta Faimoasă.

Fricile legate de faptul că ar putea să nu o aștepte au dispărut când, în timpul unui joc pentru comunicare, a primit un mesaj din partea lui. A sperat că s-a răzgândit în totalitate și că tot ceea ce a afirmat nu era decizia corectă și chiar dacă nu s-au despărțit la revenirea sa în țară, au făcut-o recent.



„Sinceră să fiu, când am aflat că plec și el mi-a spus că nu mă așteaptă. A fost un șoc pentru mine. A fost una dintre cele mai mari palme pe care le-am putut primi.Pentru că nu mă așteptam ca omul cu care eu mă vedeam toată viața, persoana cu care îmi planificasem viitorul, să îmi spună că nu mă așteaptă. Cumva, pentru că îl cunoșteam, speram ca lucrurile să stea altfel. Cea mai mare bucurie a fost când am primit mesajul de la el, și tot ceea ce îmi doream eu să se întâmple, să mă aștepte și să își dea seama că ceea ce s-a întâmplat a fost un moment de impulsivitate, s-a dovedit a fi adevărat”, a declarat Elena Marin la vremea aceea, pentru viva.ro.

La momentul actual, Elena Marin și Andrei nu mai formează un cuplu și rugată să discute pe marginea acestui subiect, dansatoarea a spus că nu este pregătită să o facă, fiind un subiect delicat pentru ea. Tot ce își poate dori este să aibă parte de discreție și intimitate și chiar dacă visa să își întemeieze o familie, s-a obișnuit cu ideea că nu a găsit încă bărbatul potrivit care să îi fie alături atât la bine, cât și la greu.

„Este un subiect extrem de delicat pentru mine și îmi doresc intimitate și discreție. Nu mă simt pregătită să vorbesc. Țin la ideea de căsnicie, mi-ar plăcea să îmbrac rochia de mireasă. Îmi doresc să îmi întemeiez o familie frumoasă și fericită. Îmi doresc copii… Dar, probabil, Doamne-Doamne știe mai bine când o să se întâmple și când este momentul”, a declarat Elena Marin, pentru fanatik.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---