Showbiz

Carmen Harra, despre căsnicia eșuată a Oanei Matache: „Căsătoria ei nu a fost pe termen lung”

schedule 31 mar. 2023, 11:58

Carmen Harra, despre căsnicia eșuată a Oanei Matache: „Căsătoria ei nu a fost pe termen lung”
Sursa foto: YouTube CipS TV

Carmen Harra a oferit câteva declarații despre căsnicia eșuată a Oanei Matache. Clarvăzătoarea a explicat de ce s-a terminat totul între ea și fostul ei partener de viață, dar și ce se va întâmpla în cazul în care va decide să se recăsătorească. Iată ce a mai zis!

Carmen Harra, despre căsnicia Oanei Matache

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Matache și fostul ei partener au decis să o ia pe drumuri diferite și nici faptul că sora Deliei este deja într-o altă relație. Blondina a păstrat tăcerea în ceea ce privește viața sa privată, până în clipa în care a fost surprinsă în compania noului ei partener de viață, pe care mama sa nu îl are deloc la inimă și despre care a dat câteva declarații foarte dure. Nu îl consideră potrivit pentru fiica ei și a zis că nici nu are nevoie de un alt ginere, deoarece are deja unul care este și un părinte exemplar.

Se pare că nici Carmen Harra nu are o părere prea bună despre noul partener de viață al Oanei Matache, de care crede că va divorța, de asemenea, dacă ia decizia de a se căsătorie cu acesta. La fel ca și în cazul primei căsătorii care a fost sortită eșecului, la fel i s-ar putea întâmpla și acum. Despre căsnicia eșuată a Oanei Matache cu Răzvan Miheț, clarvăzătoarea a afirmat că ambii au greșit, în clipa în care au ales data nunții, ziua de 28 mai 2017 nefiind una favorabilă pentru sora Deliei din punct de vedere energetic.

„Când ne considerăm data de căsătorie este important să ne gândim energetic. Codificarea aia ne ajută sau nu? Oana pornește cu piciorul stâng în căsătoria cu Răzvan. Căsătoria făcută pe momentul ăla energetic spune clar că aici poate să dureze 7 ani, 12 ani și pe urmă se încheie. Ea din start, neștiind lucrurile astea…Căsătoria ei nu a fost pe termen lung, ci de termen scurt.
Acest 28 mai 2017 nu i-a fost deloc favorabil Oanei, dar absolut deloc. Dacă noi am creat un precedent, de exemplu un divorț, există posibilitatea și a celui de-al doilea. Pericolul pe care Oana îl creează este al celui de-al doilea divorț în cazul unei căsătorii cu acest Radu. Pornim cu Radu, dar nu știu câți ani, poate nu mai mult de 3, poate 7, dar nu e de bătaie lungă. Mă întreb dacă îi ajunge să se căsătorească cu el”, a declarat Carmen Harra, pentru wowbiz.ro.

Deși la început, Oana Matache a simțit nevoia să le explice oamenilor anumite lucruri despre noua ei relație, dorind să îi facă să înțeleagă, că doar ea decide asupra vieții sale, mai apoi a considerat că nu mai este necesar și și-a văzut în continuare de viața ei. De asemenea, s-a mutat cu Radu Siffredi și pare fericită alături de el, deși multă lumea este împotriva poveștii lor de iubire.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---