Showbiz

Carmen Harra, predicții despre nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Ce a afirmat clarvăzătoarea despre relația lor: „Va fi o căsătorie...”

schedule 29 mai 2023, 09:23

Carmen Harra, predicții despre nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Ce a afirmat clarvăzătoarea despre relația lor: „Va fi o căsătorie...”
Sursa foto: YouTube Emisiuni Prima TV

Relația Ginei Pistol și a lui Smiley a fost analizată și de Carmen Harra, la scurt timp după ce aceștia și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Ce părere are clarvăzătoarea despre căsătoria lor și cum crede că vor decurge lucrurile pe viitor!

Carmen Harra, declarații despre nunta lui Smiley și a Ginei Pistol

Sâmbătă, 27 mai, Smiley și Gina Pistol au devenit oficial soț și soție. Cei doi au decis, deși în trecut nici prin gând nu le trecea, să facă un pas atât de important. Faptul că au adus pe lume un copil a schimbat multe în relația lor, iar acum câteva luni bune le-a trecut prin gând să își unească destinele, doar că la momentul acela, erau foarte multe restrictii, iar ei au vrut să evite să treacă prin situații neplăcute. Era foarte important ca toate persoanele dragi lor, prietenii și familia să le fie alături, ceea ce s-a și întâmplat, chiar artistul spunând că așteptau în jur de 300 de persoane.

A fost un moment important din viața lor și chiar dacă în restul zilei și-au ținut fanii de pe social media la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat acolo, când a venit vorba despre cununia religioasă, au preferat să păstreze tăcerea și să se bucure în liniște de fiecare moment.

Ei bine, la scurt timp după ce evenimentul a ajuns la final, iar cei doi soți au început pregătirile pentru luna de miere, Carmen Harra nu s-a putut abține să nu își dea și ea cu părerea despre relația celor doi, pe care a descris-o ca fiind una extraordinară, deoarece este mai presus de toate una karmică. Despre Smiley a zis că este un om independent, acesta fiind și motivul pentru care s-a căsătorit atât de târziu, iar despre partenera lui de viață a zis că este o femeie extrovertită și fermecătoare, dar și singura care l-a putut atrage în viața sa. Clarvăzătoarea a mai zis că vor avea o căsătorie fericită, pentru că există un echilibru între ei. De asemenea, a afirmat că au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună în această lume fiind perfecți unul pentru celălalt.

„Relația lor este extraordinară, pentru că este o relație karmică. El este un independent, un om care și d-asta se însoară târziu, dar (…) relațiile karmice sunt cele mai intense, extrem de puternice și trebuie să aibă loc. E o relație foarte bună, extraordinar de importantă pentru amândoi, ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună.
Sunt perfecți unul pentru altul. Ea este o extrovertită, o fermecătoare, iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei, extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie.”, a declarat Carmen Harra, la Prima TV.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---