Showbiz

Când se va căsători Anamaria Prodan? Ce previziuni a făcut Carmen Harra în acest sens: „Multe răni sunt încă deschise”

schedule 14 dec. 2023, 08:44

Când se va căsători Anamaria Prodan? Ce previziuni a făcut Carmen Harra în acest sens: „Multe răni sunt încă deschise”
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Carmen Harra a făcut câteva previziuni despre momentul în care se va căsători Anamaria Prodan. Impresara nu a fost singura luată în vizor, ci și Mihaela Rădulescu.

Carmen Harra, despre Anamaria Prodan și Mihaela Rădulescu

Anamaria Prodan a fost căsătorită cu Laurențiu Reghecampf pentru mulți ani, iar odată cu decizia de a divorța, multă lume s-a întrebat când își va reface viața. Deși impresara a încercat să își refacă viața în urma separării de tatăl copilului său, norocul nu a fost de partea ei până acum. Despre noul ei partener de viață nu a declarat prea multe, dar cel mai important este faptul că o face fericită, o respectă și o tratează așa cum merită.

Ei bine, Carmen Harra a făcut câteva previziuni despre momentul în care se va căsători din nou îndrăgita impresară, spunând că nu se va întâmpla sub nicio formă în anul 2024, deoarece Anamaria Prodan are încă răni deschise. Așadar, vedeta trebuie să mai aștepte, până în clipa în care va găsi persoana potrivită, care după părerea clarvăzătoarei nu a apărut în viața sa.

Crede că anul ei va fi 2025, nicidecum următorul, singurul lucru pe care ar trebui să îl facă ar fi acela să nu se arunce în relații care nu duc nicăieri.

„Nu anul viitor. Mai trebuie să aștepte. Multe răni sunt încă deschise, încă nu a cunoscut persoana potrivită și nu aș vrea să se arunce în relații care nu duc nicăieri. 2025 este anul ei, dar nu 2024. Nu văd o căsătorie în anul care vine pentru ea.(...) Mai are încă răni puternice.”, a declarat Carmen Harra, conform wowbiz.ro.

Carmen Harra a vorbit mai apoi și despre Mihaela Rădulescu, despre care a afirmat că se va căsători cu Felix începând cu vara anului 2024, în niciun caz mai devreme, pentru că astfel își va uni destinul cu bărbatul vieții sale într-un moment total nepotrivit.

„Deci nu înainte. Dacă face căsătoria înainte o face într-un moment greșit al vieții ei.  Conexiunile pe care ea le-a creat cu unii oameni, în cazul ei, ea nu le-a rezolvat, nu le-a încheiat mental, emoțional. Acțiunile ei în alte relații se reflectă și în relația pe care o are acum, deși această relație este mai bună ca celelalte. Are ea șanse cu acest om, categoric. Dacă ia în considerare că din vara anului 2024 și până în vara anului 2025 ar fi, de fapt, timpul ideal ca ea să facă o căsătorie legală cu ea.”, a mai zis ea.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---