Showbiz

Sensy a ales numele pentru fiul ei. Ce semnificație are acesta: „Eu mi-am dorit toată viața un singur copil”

schedule 30 aug. 2023, 08:12

Sensy a ales numele pentru fiul ei, la scurt timp după ce a aflat sexul copilului. Vedeta a povestit și care este semnficația acestui nume și a făcut o petrecere în care și-a invitat apropiații pe care i-a rugat să ghicească singuri ce alegere a făcut, înainte de a afla oficial.

Sensy a ales numele pentru fiul ei

Sensy și partenerul ei de viață vor deveni părinți pentru prima dată în viitorul apropiat și așa cum a promis, influencerița a fat o petrecere în care a dezvăluit numele copilului în fața celor dragi. Nu toți au ghicit alegerea pe care a făcut-o, cei mai mulți dintre ei crezând că Amos va fi numele bebelușului, dar ea zis clar că dacă va mai aduce pe lume un copil și va fi băiat, îl va numi așa.

Ea și-a dorit mereu să aibă un singur copil și să fie băiat și se pare că toate rugăciunile i-au fost ascultate. În momentul de față, Sensy nu își dorește nimic mai mult decât ca fiul lor să fie sănătos și fix așa cum și l-a imaginat. Încă de când era copil, s-a gândit că își va numi băiatul Iohan, dar soțului ei nu i-a plăcut această alegere niciodată și a refuzat din start ca pe bebelușul lor să îl cheme în felul acesta. Mai apoi, fără să știe sexul copilului, a făcut o listă cu 30 de nume de băieți, iar partenerul său văzând lista, a zis că îi place cel mai mult numele de Aron și acesta a rămas până la urmă.

În cadrul petrecerii pe care a organizat-o în acest sens, invitații și urmăritorii ei din mediul online au aflat numele celui mic și s-au bucurat de o seară pe care nu o vor uita prea curând.

„Din vreo 30 de persoane, maxim 3 au ghicit așa, întâmplator. Mulți (n.red. au crezut că se va numi) Achim, mulți Amos. Poate dacă o sa fie și un al doilea, o să țin cont și o să fie și un Amos. Eu mi-am dorit toată viața un singur copil, să fie băiat și se pare că Dumnezeu mi-a ascultat toate rugăciunile și toate dorințele. Sper să fie sănătos și să fie exact așa cum îmi doresc eu. Eu aveam un alt nume pregătit de la vreo 12 ani, doar că soțul meu nu a fost niciodată de acord cu acel nume. Iohan era, nu i-a plăcut în niciun fel.
A zis că pe băiatul lui n-o să-l cheme Iohan și eu m-am împăcat cu ideea asta și am zis: ”Ok, o să-l schimb!”.Și am aflat că sunt însărcinată, am făcut o listă doar cu nume de baieți, fără să știu că este băiat și i-am dat telefonul: ”Ce nume-ți place?”. ”Aron!”. ”Ok, ăsta este!”, a declarat Sensy pentru un post TV, potrivit wowbiz.ro.



În urmă cu câteva zile, când încă nu avea idee dacă va aduce pe lume un băiat sau o fată, ea a decis să îi povestească mamei sale care este numele pe care l-au ales pentru cel mic, iar reacția ei a lăsat-o mască pe influenceriță. Femeia i-a spus, la momentul respectiv, faptul că fix numele acela era cel pe care îl avea bunica sa, înainte de a se căsători. Lui Sensy i-ar fi plăcut mult ca și ea să îi fie alături în aceste momente speciale, pentru că și-a dorit mereu să o vadă la casa ei și cu copil.

„Și apoi i-am spus mamei: ”Uite, mamă, noi ne-am gândit la nume, o să-l cheme Aaron!”. ”Păi, măi fată, tu nu știi că asta a fost numele de fată al bunicii tale?”. Nu cred ca e o coincidență. De atunci, toate se leagă. Am început să mă documentez de acest nume.(…) A fost un nume foarte important în Biblie, el nu este sfânt, nu apare în calendar. Și mai ales ca e numele bunicii mele, mi se pare ca e trimis de ea. A murit, din păcate, acum 7 ani, dar cred că e cumva trimis.(...) O să fie cel mai răsfățat și cel mai iubit. Mi-ar fi placut să-l crească. M-a crescut bine și cu principii sănătoase de viață și mi-ar fi placut să i le insufle și lui”, a povestit influencerița, la un moment dat.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---