Showbiz

Sensy, decizie importantă în ceea ce îl privește pe fiul ei. Influencerița, sinceră în declarații: „Până îl botezăm și până ne...”

schedule 05 sept. 2023, 11:20

Sensy, decizie importantă în ceea ce îl privește pe fiul ei. Influencerița, sinceră în declarații: „Până îl botezăm și până ne...”
Sursa foto: Instagram Sensy

Sensy a luat o decizie importantă în ceea ce îl privește pe fiul ei și le-a vorbit fanilor despre asta. Influencerița știe ce este mai bine pentru cel mic și nimeni nu îi poate schimba părerea.

Ce decizie importantă a luat Sensy

Au mai rămas câteva zile până când Sensy își va strânge pentru prima dată în brațe fiul și atât ea, cât și partenerul ei de viață au mari emoții pentru ceea ce va urma. Influencerița nu a avut deloc o sarcină ușoară, dar știe că a meritat tot efortul, pentru că visul de a avea un copil este pe cale de a se îndeplini. Zilele acestea, ea a făcut chiar și o petrecere în cinstea celui mic, în care le-a dezvăluit fanilor ei numele pe care l-au ales pentru băiatul lor.

Sensy este una dintre cele mai apreciate influnecerițe de la noi din țară, iar asta presupune că trebuie să aibă activitate pe social media în mod constant. Și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce i s-a întâmplat pe parcursul sarcinii, chiar și atunci când nu avea lucruri prea frumoase de zis, pentru că se simțea mult prea rău pentru a o face. Tot celor care o urmăresc în mediul online le-a făcut câteva dezvăluiri legate de una dintre cele mai importante decizii pe care le-a luat în ceea ce îl privește pe fiul ei, în primele sale luni de viață.



Ei bine, vedeta a decis să îl țină departe de ochii curioșilor măcar până îl vor boteza și nu îi va face un cont de Instagram, așa cum alte influencerițe au procedat în cazul copiilor lor. Primește întrebărides legat de când va fi momentul în care internetul va face cunoștință cu cel mic, iar ea nu știe ce răspuns să le ofere curioșilor, pentru că așteaptă să vadă cum vor decurge lucrurile, dar mai mult ca sigur nu va avea Instagram cel puțin în primele luni de viață. Ceea ce vor vedea fanii vor fi niște poze artistice, cu care nu sunt neapărat obișnuiți.

„Domnul nu o să aibă Instagram. Nu știu momentan când și cum o să-l postez. Toată lumea mă întreabă, toată lumea îmi zice că abia așteaptă să-l vadă. Nu știu momentan. Vom vedea cum decurg lucrurile, dar Instagram clar nu o să aibă. Iar cu fața, cel puțin primele luni, nu va apăra. Adică până îl botezăm și până ne obișnuim unul cu altul nu va apărea cu fața clar. Vor fi poze din astea, să zicem, mai instagramabile, mai artistice, ba cu o mânuță, ba cu un picioruș”, a declarat Sensy, pentru ego.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---