Showbiz

De ce a decis Irinel Columbeanu să meargă la azil. Detalii despre scandalurile cu fostele iubite: „Nu pot să fiu nici mincinos”

schedule 13 oct. 2023, 08:25

De ce a decis Irinel Columbeanu să meargă la azil. Detalii despre scandalurile cu fostele iubite: „Nu pot să fiu nici mincinos”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Irines Columbeanu a vorbit, direct din azil, despre motivul pentru care a ales să meargă acolo și despre scandalurile cu fostele sale partenere de viață.

Irinel Columbeanu, motivul pentru care a mers la azil

Irinel Columbeanu a considerat că este cel mai bine pentru el să își petreacă ultimii ani din viață într-un azil, la fel cum s-a întâmplat și cu tatăl lui. Decizia afaceristului a fost una care a șocat pe toată lumea și mulți nu au înțeles de ce a luat această hotărâre la bătrânețe. Direct din centrul pentru seniori, el a oferit un interviu în care a dat câteva explicații în acest sens și, nu în ultimul rând, despre trecutul lui amoros.

Fostul milionar nu și-a dorit nimic altceva decât liniște, iar azilul în care se află acum este cel mai bun loc. Nu se simte deloc singur, pentru că primește vizite de la ei dragi și a fost sunat chiar și de fiica lui, din partea căreia speră să primească o vizită, la un moment dat. Speră, de asemenea, să mai scrie o carte și că va găsi pacea sufletească, pe care pune cel mai mare preț.

"Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai primesc vizita unor prieteni buni. Irina m-a sunat și Monica mi-a scris. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita (...) În fiecare dimineață eu așa mă trezesc, cu Imnul României. Când îl aud, mă trezesc și știu că e timpul să ies aici la aer curat și să petrec clipe foarte plăcute, inclusiv cu cei care sunt găzduiți aici.
Fiecare zi începe cu Imnul și se termină în cameră, unde mă uit la televizor până dimineața când aud din nou Imnul și mă trezesc. Stau singur în cameră, mă simt foarte bine aici. Sper să îmi găsesc și liniștea sufletească ca să mai scriu o carte. Eu cred că voi reuși, trebuie să mă mai gândesc la titlu, dar o carte nu începe până la urmă cu titlu, se termină cu el. Dacă cel de sus așa va considera că e mai bine pentru mine, să apară o doamnă, dacă nu eu tot zic că va fi bine pentru mine", a declarat Irinel Columbeanu, la ”Fiță cu Adiță”.

Viața sa amoaroasă ar putea fi subiectul unei cărți, iar în cadrul aceluiași interviu a vorbit sincer despre fostele sale relații, dar mai ales despre scandalurile în care a fost implicat. El a spus clar că nu a suferit din dragoste și nici nu le-a făcut să sufere pe fostele sale partenere, pentru că după spusele sale, nu a amăgit niciodată o femeie și nici nu a făcut promisiuni pe care nu le-ar fi putut duce la bun sfârșit.

"Nu am suferit, vă mărturisesc că nu. Dacă ar fi fost da, eu v-aș fi spus. Important, zic eu, este să nu faci pe altcineva să sufere din dragoste. Niciodată nu am amăgit o femeie, nu am promis lucruri de care nu puteam să mă țin. Am început acest lucru în toate discuțiile mele cu toate fetele cu care am fost combinat, spunând că eu nu pot să fiu nici mincinos și nici credincios. Cred că e cel mai bine să spui de la început", a mai zis el.



"Au fost povești că am mai luat și înapoi cadouri, dar au fost povești. Atunci a fost un concurs de împrejurări, când practic acele cadouri au fost aduse înapoi de către domnul care își autoasumase sarcina de a supraveghea persoana respectivă. Nu știu dacă se cade să-i spun numele, prefer să fiu discret. Așa am fost toată viața și femeile merită să fie păzite", a mai zis Irinel Columbeanu, la ”Fiță cu Adiță”.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---