Showbiz

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn. Gigi Becali refuză să îi ofere ajutor: „Sunt curios unde îi sunt toți banii”

schedule 18 oct. 2023, 11:26

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn. Gigi Becali refuză să îi ofere ajutor: „Sunt curios unde îi sunt toți banii”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn, iar Gigi Becali a vorbit despre situația în care se află acum fostul milionar, pe care susține că nu are cum să îl ajute.

Gigi Becali, despre situația în care a ajuns Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu se află, la momentul actual, într-un azil. A preferat să își petreacă ultimii ani din viață într-un centru de îngrijire pentru bătrâni și și-a găsit liniștea acolo. Gigi Becali este și el la curent cu situația fostului milionar și a menționat, încă de la bun început, faptul că regretă că a ajuns să treacă prin așa ceva, dar că nu are nicio putere și este, de asemenea, foarte curios unde s-au dus toți banii pe care îi avea.

Din punctul lui de vedere, este imposibil să piardă dintr-o dată atât de mulți bani și crede că există cineva care îi plătește azilul respectiv, pentru că un om normal nu și-ar permite să meargă într-un asemenea lor. Latifundiarul din Pipera a tras un semnal de alarmă și a precizat că el este dovada vie a faptului că oamenii trebuie să fie foarte atenți cum își administrează averea, pentru a nu ajunge să treacă prin așa ceva.

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.
Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

De asemenea, Gigi Becali a precizat că deși își permitea și el să își cumpere un avion, să meargă la petreceri scumpe și să se distreze, a preferat să aibă grijă de banii lui. Acesta ar putea oricând să își cumpere lucruri scumpe, dar nu o face, deoarece știe ce vrea de la viață și nu vrea să facă anumite greșeli pe care persoanele bogate le-au făcut de-a lungul timpului, ajungând mai apoi la sapă de lemn.

I se pare trist să vadă că trece prin așa ceva, dar nu are ce face nici pentru el, nici pentru ceilalți care se confruntă cu situații similare și care nu au avut grijă de ei.

„Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!
Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. prima soție a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---