Showbiz

Irinel Columbeanu, comparat cu Gabi Bădălău. Ce a declarat Claudia Pătrășcanu: „Își ținea nevasta pe la poartă”

schedule 26 dec. 2023, 10:04

Irinel Columbeanu, comparat cu Gabi Bădălău. Ce a declarat Claudia Pătrășcanu: „Își ținea nevasta pe la poartă”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Irinel Columbeanu a fost comparat cu Gabi Bădălău chiar de către Claudia Pătrășcanu. Ce a declarat vedeta despre fostul omul de afaceri care a ajuns la sapă de lemn!

Claudia Pătrășcanu l-a comparat pe Columbeanu cu fostul ei soț

Claudia Pătrășcanu a dat noi detalii despre una dintre cele mai grele perioade din viața și anume cea pe care a petrecut-o alături de Gabi Bădălău, bărbatul căruia i-a dăruit doi copii și cu care a fost căsătorită o lungă perioadă de timp. A trecut deja o vreme îndelungată de când aceștia încearcă să își rezolve problemele, dar se pare că scandalul dintre ei nu este aproape de final, ba din contră.

Cei doi nu reușesc să ajungă la un punct comun și vorbesc urât unul despre celălalt, ori de câte ori au ocazia. Recent, vedeta a oferit un interviu în care și-a deschis inima în fața oamenilor și a vorbit din nou despre fostul ei soț, pe care nu îl poate uita și nici ierta pentru tot ceea ce le-a făcut ei și copiilor săi. Claudia Pătrășcanu l-a comparat pe Irinel Columbeaunu cu fostul ei partener de viață, care la fel ca și el își ținea soția la poartă, pentru a-și vedea copiii.

Mai mult de atât, artista a zis că ambițiile, banii, dar mai ales orgoliile aduc pe cineva într-o asemenea situație. Ceea ce a remarcat ea este faptul că oricât de mulți bani ar fi avut, la bătrânețe a rămas singur, iar banii nu l-au mai ajutat în niciun fel, pentru că toți l-au dat uitării.

Claudia Pătrășcanu a dat impresia că așa se va întâmpla și cu tatăl copiilor săi, pentru că a procedat exact ca fostul milionar, care acum se chinuie să trăiască de pe o zi pe alta, pentri că nu a știut să își getioneze averea.

„Ambițiile, orgoliile și banii distrug vieți. Uite, un exemplu foarte bun este un domn cunoscut de la noi, fost milionar. Și el a făcut la fel. Își ținea nevasta pe la poartă să își vadă copilul, nu o lăsa. A trebuit să plece prin America să se realizeze, ca să se întâmple ce cu dânsul la bătrânețe? La Columbeanu mă refer. Asta se întâmplă. Ești uitat într-un colț, nu te mai bagă nimeni în seamă. Și banii? A spus-o chiar el (n.r. – Columbeanu). Banii strică vieți și banii m-au nenorocit. Unde a ajuns palatul acela și unde au ajuns banii aceia? Contează ceea ce faci pe pământul ăsta, cu ce rămâi, ce lași în urma ta. Lăsăm copiii aceștia”, a declarat Claudia Pătrășcanu, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---