Showbiz

Monica Tatoiu și-a făcut testamentul: „Am patru milioane în conturi”

schedule 25 ian. 2024, 07:22

Monica Tatoiu și-a făcut testamentul: „Am patru milioane în conturi”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Monica Tatoiu și-a făcut testamentul și a dat câteva declarații în acest sens. Iată ce a zis!

Monica Tatoiu, declarații despre testament

Monica Tatoiu a luat decizia de a pune câteva aspecte la punct, pentru liniștea sa. Femeia de afaceri are o avere considerabilă, iar pentru a fi sigură că banii pe care i-a strâns de-a lungul vieții nu se vor risipi, și-a făcut testamentul încă de pe acum.

Ea, cu toate acestea, are un stil de viață sănătos și se preocupă de felul în care trăiește, de alimentele pe care le consumă și va continua să facă toate aceste lucruri până în ultima zi a vieții sale. Femeia de afaceri spune despre ea că este un om cu credință în Dumnezeu, dar cu toate acestea, una dintre cele mai mari dorințe ale sale este ca după trecerea ei în neființă, trupul să îi fie incinerat și crede că nu este nimic greșit în asta.

Ei bine, averea pe care Monica Tatoiu nu este deloc una mică. Vedeta a povestit că în conturile sale bancare din țară are undeva la patru milioane de euro, casa în care locuiește la momentul actual se ridică și ea la două milioane de euro și, mai mult de atât, are acțiuni în Stockholm.

A muncit extrem de mult de-a lungul vieții sale, având un salariu de 10.0000 de euro și o pensie de 12.000 de lei din partea statului român, despre care a menționat că nu este una specială, tocmai de aceea preferând să își facă testamentul.

„Am patru milioane de euro în conturi bancare în România, două milioane de euro valorează casa în care locuiesc, plus acțiuni le de la Stockholm. Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult și am făcut banii cu greu. Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a declarat Monica Tatoiu, conform stiripesurse.ro.








SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---