Showbiz

Ce ar trebui să facă un șofer, dacă un om se aruncă în fața mașinii. Monica Odagiu nu a putut evita tragedia

schedule 12 apr. 2023, 10:49

Ce ar trebui să facă un șofer, dacă un om se aruncă în fața mașinii. Monica Odagiu nu a putut evita tragedia
Sursa foto: YouTube Observator News

Monica Odagiu a ucis, în ziua de Florii, un bărbat de doar 35 de ani care s-a aruncat în fața mașinii sale, fără ca ea să mai aibă posibilatea de a evita într-un fel tragedia. Titi Aur a exlicat cum ar trebui să se comporte orice șofer, într-o asemenea situație.

Cum ar trebui să se comporte un șofer, în situația Monicăi Odagiu

Săptămâna trecută, Monica Odagiu a avut parte de o experiență șocantă, pe care nu o va uita curând. Actrița a ucis un bărbat în vârstă de 35 de ani, care s-a aruncat în fața mașinii sale la o trecere de pietoni și oricât de mult a încercat, blondina nu a putut evita impactul, ci doar a privit neputincioasă cum el se stingea sub privirile sale.

Titi Aur a analizat cazul frumoasei actrițe din Teambuilding și a oferit câteva declarații despre cum ar trebui să se comporte orice șofer care ajunge într-o asemenea situație greu de îndurat. Acesta este de părere că în momentul în care cineva se aruncă în fața mașinii cuiva, din dorința de a-și pune capăt zilelor sunt doar două lucruri pe care cel care se află la volan le poate face.

În primul și în primul rând, acesta trebuie să circule cu viteza legală, mașina să fie corect întreținută și să aibă revizia tehnică la zi, iar șoferul nu ar trebui, de asemenea, să fie sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise, pentru a nu fi considerată culpă comună. În al doilea rând, crede că șoferul trebuie să fie bine pregătit în ceea ce priveștea stăpânirea mașinii pe care acesta o conduce, pentru a avea capacitatea de a evita o asemenea tragedie și pentru a avea curajul să tragă de volan, când e cazul. Pe scurt, șoferul trebuie să facă tot ceea ce ține de el.

"În aceste situații extreme, când un om chiar vrea să se sinucidă sau se aruncă pur și simplu în fața mașinii, nu ai de făcut decât două lucruri. Pe de-o parte, trebuie să fii în limita legii, adică să circuli cu viteza legală, mașina să fie corect întreținută, cu reviziile tehnici la zi. Tu, ca șofer, trebuie să nu fi băut, să nu fi drogat, pentru a nu fi culpă comună în cazul acesta. În al doilea rând, trebuie să fii cât mai bine pregătit din punct de vedere al stăpânitului mașinii. Adică să mergi la curs, să faci o frânare la limită, să vezi și tu cum trebuie să apeși maxim pe pedala de frână, să înțelegi mașina cât este de eficientă.
Trebuie să știi cât să faci o evitare și să ai curajul să tragi de volan, ca tu, cel de la volan, să fii cât mai corect. Trebuie să faci maxim ce ține de tine, dar nu atunci în timpul accidentului, ci înainte. Trebuie să fii odihnit, să ai o mașină bună și să conduci legal, dar și să fii pregătit să acționezi sau să reacționezi", a declarat Titi Aur, pentru wowbiz.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---