Showbiz

Oana Roman, enervată la culme de un „băiețaș cu mușchii umflați”: „Este ceva absolut îngrozitor”

schedule 02 aug. 2023, 10:12

Oana Roman, una dintre cele mai vocale vedete din showbizul românesc, extrem de activă în mediul online, și-a spus și de această dată oful în fața comunității sale. Dat fiind că își ține admiratorii la curent cu cele mai multe dintre întâmplările din viața sa, fiica lui Petre Roman nu a ratat nici cel mai recent eveniment, care a enervat-o la culme. Ea a fost deranjată de atitudinea unui cetățean lipsit de maniere, pe care l-a descris ca fiind un „băiețaș cu mușchii umflați”, și a povestit întreaga experiență pe Instagram. 

Oana Roman tună și fulgeră, după ce a fost enervată de un „băiețaș cu mușchii umflați”

De fiecare dată când are ceva de transmis, Oana Roman își impune vehement punctul de vedere. De această dată, ea a mărturisit că nu este de acord cu atitudinea oamenilor care distrug liniștea celorlalți atunci când se află în spații publice. 

În timp ce aștepta ca fiica sa, Isabela, să termine orele de înot, Oana Roman s-a așezat la o terasă din apropiere. Liniștea i-a fost perturbată în momentul în care un cetățean și-a sunat prietenul. Bărbatul a pornit o discuție zgomotoasă, fapt ce a enervat-o pe vedetă. 

„Chestia asta vine din lipsa de educație de acasă”

„Am ajuns cu Isa la înot și stăteam și eu pe terasă, e o terasă unde este pus geamul unde este piscina, și mă uitam la Isa cum înoată și o așteptam frumos, la aer, mi-am luat o sticlă de apă și stăteam liniștită.

M-am mutat în mașină pentru că știți băiețașii ăia care ies de la sală cu mușchii umflați pe ei, și se așază pe terasă și sună pe video un alt băiețaș și țipa, pur și simplu țipă și vorbesc cu ăla ca și cum ar fi pur și simplu la ei acasă, te obligă să asculți ce vorbesc ei acolo, și îl întreba pe ăla: «Și, băiete, ai fost în vacanță? Cum a fost? Întrebau gagicile de mine pe acolo?».

M-am ridicat și am plecat și stau în mașină, pentru că eu chestiile astea chiar nu le mai suport. Cumva, una dintre problemele foarte mari pe care le avem noi, aici, este lipsa acută de bune maniere. Este ceva absolut îngrozitor și chestia asta vine, vă rog să mă scuzați că spun asta, din lipsa de educație de acasă și din faptul că nu se învață la școală nimic, nu se citește deloc și creierul nu e pus la treabă.

Despre asta e vorba. Chestia asta face un fel de spălare pe creier în care oamenii nu mai gândesc cu mintea lor, nu mai au repere, nu mai au valori, nu mai știu ce ar trebui să facă astfel încât să rămână oameni. (...)”, a povestit Oana Roman, pe Instagram. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---