Showbiz

Oana Roman, despre cazul bătrânilor maltratați și înfometați: „Mi se pare oribil, dar nu este un lucru nou pentru România”

schedule 14 iul. 2023, 10:34

Oana Roman, despre cazul bătrânilor maltratați și înfometați: „Mi se pare oribil, dar nu este un lucru nou pentru România”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman și-a dat și cu ea părerea despre cazul bătrânilor maltratați și înfometați din Ilfov și deși i se pare un lucru oribil din toate punctele de vedere, a mai zis și că nu este ceva nou pentru țara noastră, unde se întâmplă des asta. Iată ce a mai zis vedeta!

Oana Roman, despre cazul bătrânilor maltratați

Cazul bătrânilor maltrați și înfometați din Ilfov a șocat o țară întreagă, inclusiv pe Oana Roman care nu a ezitat să își dea cu părerea despre această situație delicat, în momentul în care a fost întrebată. Fiica lui Petre Roman a început prin a spune că i se pare oribil tot ceea ce se întâmplă, dar că nu este un lucru nou pentru România. De asemenea, a ținut să precizeze faptul că, din nefericire, situația stă la fel în multe dintre căminele pentru bătrâni, dar este fericită că de data aceasta autoritățile și-au făcut treaba.

După aceea, Oana Roman a mai precizat și că, din punctul său de vedere, anumite instituții ale statului știau exact ce se întâmpla în căminile cu pricina, pentru că au existat foarte multe plângeri la adresa lor de-a lungul timpului, iar atunci când au văzut că nu se mai poate, au decis să ia atitudine și au făcut o anchetă. Ireal i se pare, cu toate acestea, faptul că ancheta a durat atât de multă vreme, mai ales că bătrânii ar fi putut fi salvați. Subiectul este de interes pentru ea, deoarece mama ei este și ea într-un centru de îngrijire pentru bătrâni și nu ar suporta să o vadă în asemenea situații pe femeia care a crescut-o.

„Mi se pare oribil, dar nu este un lucru nou pentru România. Asta se întâmplă în foarte multe locuri, iar singurul lucru pe care l-am constatat a fost că autoritățile statului chiar și-au făcut treaba de data aceasta. Este clar că anumite instituții ale statului știau ce se întâmplă acolo, pentru că am văzut că au existat nenumărate plângeri de-a lungul timpului. Când au văzut că gluma se îngroașă, atunci s-au apucat să ancheteze. Însă ceea ce mi se pare teribil este faptul că ancheta a durat atât de mult. Bătrânii puteau fi salvați acum mult timp. În rest, cred că sunt și implicații politice în acest caz îngrozitor. Cu siguranță sunt implicate niște primării și alte instituții ale statului.”, a declarat Oana Roman, pentru cancan.ro.



Întrebată care este sfatul pe care l-ar da celor care trebuie să își ducă una dintre rude la un cămin, Oana Roman a zis că nimeni nu poate alege un loc înainte de a-l vizita. Le mai recomandă să întrebe alte persoane care au fost acolo, să caute recenzii și să se intereze așa cum trebuie dinainte, pentru că ea așa a făcut, iar mama ei se află într-un loc bun și unde este îngrijită așa cum trebuie.

„În primul rand, nu poți alege un loc înainte să îl vizitezi chiar de mai multe ori. Să întrebi alți aparținători, să cauți recenzii pe internet, eu asta am făcut. Trebuie să verifici totul în cel mai mic detaliu, să fii sigur că ruda ta va fi tratată cu omenie.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---