Showbiz

Marius Elisiei, gest controversat pentru împăcarea cu Oana Roman: „Au fost chiar și amenințări cu suicid”

schedule 12 ian. 2024, 09:15

Marius Elisiei, gest controversat pentru împăcarea cu Oana Roman: „Au fost chiar și amenințări cu suicid”
Sursa foto: YouTube VEDETE NEWS

Oana Roman și-a deschis din nou sufletul și a vorbit despre situația dintre ea și Marius Elisei, dar și despre felul în care acesta a încercat să se împace cu ea. Ce a declarat!

Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare despre fostul soț

După ce Marius Elisei a făcut niște afirmații dure despre fosta lui soție legate de faptul că i-ar fi ascuns sarcina timp de patru luni, vedeta a dat la rândul ei niște declarații dure. În primul rând, fiica lui Petre Roman a zis că nu ar fi avut cum să se întâmple lucrul acesta, atrăgându-i atenția că minciuna are picioare scurte de fiecare dată.

La câteva zile distanță, a vorbit despre încercările lui Marius Elisei de împăcare din luna martie. Oana Roman a respins din prima ideea de fi din nou împreună, moment în care a primit amenințări cu suicid. Din câte a mai povestit ea, bărbatul i-ar fi zis că dacă o iau pe drumuri diferite, el nu ar mai avea pentru ce trăi și a precizat că are probe în acest sens, în cazul în care îndrăznește să o contrazică.

„În martie a început să îmi scrie, din nou, că vrea să ne împăcăm. A început o tentativă de love bombing, o tentativă, pe care eu am respins-o mult timp. Au fost chiar și amenințări cu suicid. „Dacă nu ne împăcăm, eu nu mai am pentru ce să trăiesc’. I-am spus: „Ba da, ai pentru ce să trăiești, ai un copil, în primul rând’. Eu am mesaje, eu am probe. Diferența e că pentru toate aceste lucruri am probe și dovezi. De ce? Pentru că în ultimul an am vorbit cu el, în proporție de 90%, doar prin scris”,  a declarat Oana Roman pentru un post de televiziune, conform wowbiz.ro.

Mai mult de atât, fiica lui Petre Roman a ținut să precizeze că ea nu l-a înșelat niciodată pe tatăl fiicei sale și nici măcar nu a ieșit cu o altă persoană, fiindcă nu era prioritatea ei. A primit acuzații cum că ar fi umblat cu alte persoane în același timp, lucru total neadevărat și chiar s-a spus că ar fi rămas însărcinată cu altcineva la 47 de ani, ceea ce ar fi imposibil, fiindu-i greu să vadă cât de departe s-a ajuns cu toată povestea.

Vedeta a dorit să se termine acest coșmar și a decis să îi spună adio pentru totdeauna fostul ei soț, fără niciun fel de regret și tot ce a simțit în clipa aceea a fost liniște și fericire.

„Eu am trăit un tip de gelozie macabră. Eu pe omul ăsta nu l-am înșelat nicio secundă. Eu nici măcar la o cafea nu am ieșit cu altcineva, pentru că oricum nu mă interesează, nu asta este prioritatea mea. Am fost acuzată că am înșelat, am fost acuzată că am avut relații paralele, am fost acuzată, având 47 de ani, că am rămas însărcinată cu altul. Eu nu mai pot să rămân însărcinată la 47 de ani.
Până acolo s-a ajuns. Eu am vrut să pun stop acestui coșmar. Deci nu-mi dă nimeni nicio palmă peste ochi, nu crăp de ciudă, nu am nicio tresărire, decât o bucurie și o liniște că, în sfârșit, nu mai trebuie să dau socoteală, nu îmi mai este frică când răspund la telefon, nu îmi mai este frică când mă duc la o petrecere, nu îmi mai este frică când ies pe stradă”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---