Showbiz

Oana Roman, dezvăluiri neștiute despre relația cu Marius Elisei: „Suferă de o afecțiune care se numește...”

schedule 09 ian. 2024, 10:02

Oana Roman, dezvăluiri neștiute despre relația cu Marius Elisei: „Suferă de o afecțiune care se numește...”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman a făcut mai multe dezvăluiri neștiute despre relația cu Marius Elisei, chiar dacă nu mai există nicio șansă de împăcare între cei doi. Iată ce a spus fiica lui Petre Roman!

Oana Roman, dezvăluiri neștiute despre relația cu Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună mai bine de zece ani, timp în care și-au făcut o familie frumoasă și au adus pe lume un copil. Isa a avut de suferit cel mai tare, în clipa în care părinții ei au luat-o pe drumuri diferite, dar în timp s-a obișnuit și ea cu ideea, iar mama ei a avut grijă să nu ducă lipsa tatălui.

Deși nu mai există șanse de împăcare între ei, fiica lui Petre Roman a dorit să discute despre relația cu fostul ei partener de viață, aducând în atenția tuturor unul dintre aspectele care crede ea a dus la ruptura dintre ei. Cei doi au încercat în repetate rânduri să își reparare greșelile, dar nu s-a mai putut face nimic, au luat-o pe drumuri diferite, iar el are deja o nouă parteneră de viață alături de care este fericit.

Ei bine, vedeta consideră că Marius Elisei suferea de o afecțiune care se numește tulburare de personalitate narcisică, care a fost studiată în mod clinic în întreaga lume, timp de mai mulți ani. De asemenea, a ținut să precizeze ca să fie clar pentru toată lumea, că ea a fost cea care a pus punct relației, ci nu el, pentru că pur și simplu nu mai rezista.

Oana Roman este conștientă că pentru orice femeie este greu să iasă dintr-o asemenea relație, iar ea este fericită că a avut curajul să o facă.

„Relația a început fără ca eu să realizez că aveam în fața mea o persoană care suferă de o afecțiune care se numește o tulburare de personalitate narcisică. Este o afecțiune care a fost îndelung studiată în mod clinic, în întreaga lume, foarte mulți ani.(...) Finalul a fost acela în care eu am decis să pun punct. E o chestie ciudată în România, pentru că, în general, sunt puține femei care pun punct și, în general, în viața publică, din păcate, multe femei au fost puse în fața faptului în care s-a pus punct.
(...) Pentru că finalul a fost ăsta, în care eu am decis să pun punct și am făcut un plan foarte bine pus la punct ca să ajung în punctul ăsta, pentru că nu a fost ușor și mi-a luat aproape doi ani.(...) E foarte greu să scapi când ești într-o astfel de relație.(...) Evident că da (n.r. l-a iubit pe Marius Elisei)”, a declarat Oana Roman, pentru spynews.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---