Showbiz

Catinca și Oana Roman nu au îngropat securea războiului. Fosta lui Marius Elisei a răbufnit din nou: „Am tăcut din respect pentru mama”

schedule 12 mar. 2023, 09:49

Catinca și Oana Roman nu au îngropat securea războiului. Fosta lui Marius Elisei a răbufnit din nou: „Am tăcut din respect pentru mama”
Sursa foto: YouTube TARE DE TOT CU VIOREL GRIGOROIU

Catinca Roman și sora sa, Oana, nu au reușit să îngroape securea războiului, pe care l-au început în urmă cu câteva luni bune. Cele două încă nu își vorbesc, iar fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei are lucruri mult mai importante de făcut decât să stea să îi explice surorii sale de ce ar trebui să își viziteze mama pe care nu a mai văzut-o de un, după cum chiar ea a zis.

Catinca și Oana Roman încă sunt certate

Pentru Oana Roman, mama ei este una dintre cele mai importante ființe din lume și nu a abandonat-o niciodată la greu. De când s-a îmbolnăvit, a avut grijă ca femeia să primească unele dintre cele mai bune tratamente, să fie tratată bine, iar în acest sens a luat decizia de a o duce într-un centru de îngrijire al bătrânilor. Vedeta își vizitează mama des, merge acolo chiar și împreună cu nepoata sa care adoră să petreacă timp în preajma sa, dar nu poate afirma același lucru și despre cealaltă fiică a Mioarei Roman și anume Catinca.

Se pare că femeia nu și-a mai vizitat mama de aproximativ un an, iar sora ei nu acceptă nicio scuză în acest sens, mai ales că o doare inima când femeia care le-a dat viață o întreabă de ea și nu are nici cea mai mică idee ce să îi răspundă, pentru a nu-i răni inima, având în vedere și problemele de sănătate pe care le are.

"Eu sunt sprijinul ei principal. Nu mai am ce să mai lămuresc cu ea. Eu îmi văd de ale mele.", a declarat Oana Roman, pentru wowbiz.ro

Oana Roman este sprijinul principal al mamei sale, iar în ceea ce o privește pe sora ei, consideră că nu are ce să clarifice, deoarece fiecare își vede de viața sa, iar ea pe lângă toate acestea are și probe cu ajutorul cărora să demonstreze că a avut dreptate în scandalul cu sora sa. Astfel, nu permite nimănui să îi pună la îndoială afirmațiile indiferent despre cine ar fi vorba, fiind sătulă până peste cap de minciunile din jurul acestui subiect delicat.

"Eu am probe, nu scrise ci audio, care demonstrează că vorbele ei azi au fost altele. Citez "Nu am fost la maică mea de un an, pentru că, sinceră să fiu, nu am de ce. Da. Nu am de ce la ce s-a întâmplat. Pot să-mi pun picioarele în spate liniștită". Nu știu ce consideră ea că s-a întâmplat. În afară de faptul că mama s-a luptat pentru ea și pentru noi toată viața ei. Deci eu nu vorbesc fără probe, nu mint și nu mă fofilez.
Și nu voi mai permite nimănui niciodată să-mi pună la îndoială afirmațiile, pentru că eu pentru tot am probe și adevărul de partea mea. Și cu asta am încheiat. Am și înregistrarea audio. Am tăcut din respect pentru mama și pentru sănătatea ei. Dar gata. M-am săturat de minciuni. Nu mai salvez aparențele nimănui.", spunea ea pentru sursa citată anterior.

După ce sora sa a făcut aceste afirmații dureroase despre ea și despre situația din familia lor, Catinca Roman a zis doar că vedeta trece printr-o perioadă ceva mai grea și tocmai de aceea a oferit asemenea declarații.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---