Showbiz

Catinca Roman, cuvinte dure la adresa lui Marius Elisei. Ce a putut spune despre fostul soț al surorii sale: „Este un copil la mijloc”

schedule 01 nov. 2023, 09:58

Catinca Roman, cuvinte dure la adresa lui Marius Elisei. Ce a putut spune despre fostul soț al surorii sale: „Este un copil la mijloc”
Sursa foto: YouTube Metropola TV

Catinca Roman nu a mai putut să tacă. Sora Oanei Roman a avut numai cuvinte dure de spus la adresa fostului soț al surorii sale și a rugat pe toată lumea să se gândească, înainte de orice, la faptul că este un copil la mijloc.

Catinca Roman, cuvinte dure la adresa lui Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au avut o căsnicie care a durat ani de zile și de pe urma căreia a luat naștere fiica lor, Isa. După de părinții ei au decis să o ia pe drumuri diferite, cea mică a rămas în grija mamei sale, care îi este și tată în același timp și care se asigurat că nu duce lipsă de nimic. Vedeta muncește pentru ea și îi vrea tot binele din lume, investind destul de mult în educația sa.

Separarea nu a fost ușoară nici pentru fiica lui Petre Roman, nici pentru copilul lor, iar lucrurile au început să se complice și mai mult în clipa în care Marius Elisei s-a afișat cu noua lui parteneră de viață, despre care a început să vorbească tot mai des și tot mai frumos, motiv pentru care sora vedetei nu s-a mai putut abține și a vorbit pe marginea acestui subiect.

Catinca Roman a povestit că sora sa avut mult de suferit din cauza divorțului și că a devenit ținta atacurilor în mediul online, fără niciun motiv. Ceea ce o deranjează și mai tare este faptul că noua relație a fostului său soț se promovează ca și cum ar fi ceva bun sau ieșit din comun, când lucrurile nu stau deloc așa. De asemenea, i-a rugat pe toți cei care vorbesc despre asta să se gândească, înainte de o face, la faptul că este la mijloc și un copil foarte atașat de tatăl ei.

În plus, este ferm convinsă că fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei suferă din cauza poveștii de iubire trăită acum de tatăl ei, care se comportă ca și cum cea de dinainte nu ar fi existat.

„Oana a trecut printr-o perioadă foarte grea, cu separarea, cu divorțul. E ținta atacurilor. Se promovează noua relație a fostului soț ca și cum lucrurile ar fi wow, extraordinare. Cam același lucru s-a întâmplat și acum 10 ani când era cu sora mea. Wow, marea iubire.
Foarte rapid, nu? Eu rog lumea să se gândească că este un copil la mijloc și poate pentru el lucrurile astea nu pică foarte bine, mai ales că Isa este foarte atașată de tatăl ei. Cred că o deranjează un pic și să vadă așa o nouă poveste super fericită ca și cum restul de dinainte n-ar fi existat”, a declarat Catinca Roman, în cadrul unei emisiuni, conform cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---