Showbiz

Oana Roman i-a dat replica surorii sale vitrege. Ce i-a reproșat Catincăi Roman: „Nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare”

schedule 27 iun. 2023, 09:42

Oana Roman i-a dat replica surorii sale vitrege. Ce i-a reproșat Catincăi Roman: „Nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman i-a dat replica surorii sale vitrege, după ce un nou scandal a izbucnit între acestea. Catinca Roman i-a adus niște acuzații dure vedetei, moment în care și ea a simțit nevoia să se apere.

Oana Roman, cuvinte dure pe Instagram

Scandalul dintre Oana Roman și sora sa vitregă, Catinca Roman, continuă. Cele două și-au aruncat cuvinte dure de la distanță. Sora vitregă a fostei partenere de viață a lui Marius Elisei a fost cea care a început să discute despre situația legată de mama lor care este internată într-un centru pentru bătrâni, unde cineva are grijă de ea în permanență și se asigură că își urmează tratamentul.

La un moment dat, Oana Roman a spus că ea plătește azilul mamei sale din banii ei și că deși i-ar prinde bine niște ajutor, acesta nu îi este oferit. Și-ar fi dorit din partea surorii sale măcar să își viziteze mama, care o așteaptă cu brațele deschise și care întreabă mereu de ea. Auzind toate aceste lucruri, Catinca Roman a decis să îi dea replica acesteia, spunând că în realitate sora sa nu plătește azilul din banii săi, ci din pensia mamei lor și consideră că și dacă ar fi făcut-o, nu ar fi trebuit să discute despre lucrul acesta.

„Nu plătește din banii ei azilul, ci din pensia mamei. Pensia mamei plus pensia de handicap îi ajung. Nici măcar nu mă mai agit. Oana se face singură de râs. Și dacă ar fi fost adevărat că plătește ea azilul din banii ei, tot nu ar fi trebuit să se laude în gura mare. Lucrurile astea se fac discret, dacă avea ceva cu mine, îmi spunea în privat. Dar, repet, nu plătește nimic pentru mama din banii ei. Eu nu am văzut niciun act, nu știu nimic, nici cum se numește azilul. Și nu pentru că nu aș fi vrut, ci pentru că nu am putut comunica”, a declarat Catinca Roman, conform libertatea.ro.

De asemenea, ea a zis că Oana Roman a uitat cât de greu i-a fost mamei sale după divorț și nici nu știe exact cât a suferit, pentru că nu stătea foarte mult pe acasă.

„Oana a uitat de perioada în care mama a avut o depresie, imediat după divorțul de Petre Roman. Sora mea pe atunci nu stătea foarte mult acasă, să-și aducă aminte cine a avut grijă de mama în acea perioadă, cine a stat lângă ea în cele mai negre zile”, a mai zis ea.

Oana Roman a simțit nevoia să îi dea replica și a dorit să scoată în evidență faptul că nu a zis niciodată că a plătit din banii ei și preferă să încheie acest subiect, pentru că nu mai vrea să se lase călcată în picioare.

„Ori știm unde e mama pentru că facem o oră pe drum, ori nu știm nici măcar cum se numește locul. Unde și când m-am plâns vreodată cât și cum sunt cheltuielile? Unde și când am spus de unde plătesc? Unde și când am spus cât plătesc din banii mei?
Eu sunt ‘bolnavă’? Sau cine spune cu subiect și predicat că are probleme și ia tratament medicamentos care nu îi permite să conducă mașina până la mama? Și cu asta am încheiat definitiv și revocabil acest subiect. Puteți să sunați și să provocați cât vreți, eu nu voi mai cădea în plasa voastră. Alții da. Eu nu! Dar nici nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare”, 
a scris Oana Roman, pe social media.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---