Showbiz

Menajerele au furat din casa Oanei Roman. Ce a decis imediat după: „Știu că Dumnezeu îmi va da înapoi înzecit”

schedule 17 aug. 2023, 11:44

Menajerele au furat din casa Oanei Roman. Ce a decis imediat după: „Știu că Dumnezeu îmi va da înapoi înzecit”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Menajerele pe care le angajase Oana Roman a furat din casa vedetei, motiv pentru care aceasta a transmis un mesaj public și a luat-o o decizie importantă. Iată ce a povestit în mediul online!

Oana Roman, furată de menajere

Oana Roman a avut un motiv de mare sărbătoare zilele acestea, pentru că fiica ei și-a sărbătorit ziua de nume, iar părinții ei au dat o petrecere în cinstea sa. Cu toate acestea, problemele au început să se țină scai de fiica lui Petre Roman care la câteva ore după a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale. Menajerele pe care le angajase și care doar ar fi trebuit să o ajute cu curățenia în casă au furat-o.

I-a fost greu să accepte ideea că i se poate una ca asta, așa că a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru ca persoanele respective să fie pedepsite. Din nefericire, nu a reușit să rezolve mare lucru, dar a transmis un mesaj pe contul ei de Instagram, unde mii de oameni stau cu ochii pe ea zilnic și a vorbit despre decizia pe care a luat-o în urma acestei întâmplări nefericite, fiind de părere că Dumnezeu îi va da înzecit tot ceea ce a pierdut din cauza menajerelor care au prădat-o.

În plus, fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a zis că vina nu este a patronilor care le-au angajat pe femeile respective, ci doar a celor care au pus mâna pe niște lucruri care nu le aparțineau și pe care nu aveau voie sub nicio formă să o facă. Având în vedere că are o casă foarte mare și nu se poate descurca de una singură, ea va mai apela la serviciile de curățenie, dar va sta de pază, pentru a nu mai trece printr-o situație similară pe viitor. Ba chiar a zis clar că nu va mai conctacta firme, deoarece unii au închis-o, iar mai apoi s-au prefăcut că nu s-a întâmplat nimic și și-au văzut de viața lor în continuare.



''Și vă mai spun că mi-a scris cineva că a recuperat clienții și personalul de la firma de curățenie și voia să colaborăm… În condițiile în care eu am avut o mare pagubă pentru că femeile care au venit la curățenie au furat. Nu patronii că ei nu aveau treabă doar că nu au ales personalul cum trebuie. Eu m-am lecuit. Nu cred că în România se poate lucra în acest domeniu decât dacă vii și stai să îi păzești pas cu pas pe cei care fac curat.
Voi mai face curățenie generală cu ajutor pentru că la cât e de mare casa nu reușesc singură, dar voi sta să-i păzesc secundă cu secundă și nu voi lucra cu o firmă pentru că oricum firmele nu-și asumă dacă se întâmplă un furt. Cei cu care am lucrat au închis firma și s-au spălat pe mâini. Iar paguba… eu știu că Dumnezeu îmi va da înapoi înzecit, iar cei care au luat vor primi ce merită. Toți!'', a transmis Oana Roman, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---