Showbiz

Mioara Roman, din nou internată în spital. Oana Roman, detalii despre starea sa de sănătate: „M-am dus îngrozită”

schedule 27 iul. 2023, 10:14

Mioara Roman, din nou internată în spital. Oana Roman, detalii despre starea sa de sănătate: „M-am dus îngrozită”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Mioara Roman este din nou în spital, iar fiica ei, Oana Roman, a dat primele declarații despre starea sa de sănătate. Vedeta a vizitat-o, îngriozită fiind de situație și a dat primele detalii despre starea sa.

Mioara Roman a fost din nou internată în spital

Mioara Roman are probleme de sănătate serioase, iar de curând a ajuns să fie internată în spital. Situația nu este deloc una ușoară nici ea pentru ea, nici pentru oamenii din jurul ei care își fac griji serioase. Una dintre persoanele care nu a lăsat-o niciodată la greu este chiar una dintre fiicele sale, Oana Roman, tot ea fiind și cea care s-a asigurat că mama sa are cele mai bune îngrijiri în azilul unde a decis să o ducă atât pentru binele ei, cât și pentru binele și liniștea întregii familii.

Recent, problemele de sănătate nu i-au mai dat pace, iar fiica ei s-a văzut nevoită să o interneze în spital, unde are parte de cele mai bune îngrijri. De asemenea, Oana Roman a mers să o viziteze la spital, iar imediat după aceea le-a vorbit celor care o urmăresc despre starea sa de sănătate, tocmai pentru că au fost extrem de curioși și i-au adresat întrebări în acest sens.

Ei bine, Oana Roman a stat alături de mama ei în jur de două ore și se bucură că a găsit-o mult mai bine decât era data trecută, doar că a fost îngrozită în primă fază. Vedeta a râs alături de mama ei, s-au veselit și au stat la povești ca și cum ar fi fost o zi normală din viața sa. Deși este încă în spital, starea ei este una mult mai bună și i-a zis fostei partenere de viață a lui Marius Elisei, în glumă, faptul că măcar are un acoperiș deasupra capului. Așadar, Mioara Roman este mult mai bine, iar fiica sa își va ține sigur urmăritorii la curent cu starea ei de sănătate și rămâne de văzut când va fi externată.

Momentan, Oana Roman stă cu inima pe jar, pentru că nu își dorește să o vadă pe femeia care a adus-o pe lume suferind.

„Am plecat de la mama, am stat cu ea aproape 2 ore, am găsit-o mult mai bine. M-am dus îngrozită și am găsit-o foarte bine, cooperantă, extrem de veselă, și-a dorit să ne veselim, așa mi-a spus: „Hai să ne veselim”, am râs împreună foarte tare, m-a pus să-i povestesc ce am făcut zilele astea. I-am zis că e cald afară și mi-a zis râzând că mai bine că e aici și nu stă pe afară”, a declarat Oana Roman, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---